Chloroform Sauna ([info]martcore) rakstīja,
@ 2007-02-18 22:18:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:quino

Last Days (2005, Gass van Sants)

kamēr velkas pa torentu stīgām pagājušā gada franču superhīts Les Amants réguliers (pazīstams kinomegamāns - martcore, neesi pimpis, tā filma ir zelta vērta, tā ir pērle!), kurai stundu meklēju angļu titrus, kamēr beidzot arī atradu kaut kādā ellē -
tikmēr skatos Gasa van Santa "Last Days", par pēdējām dienām kāda cilvēka dzīvē, kas ir ļoti līdzīgs Kurtam Kobeinam, bet nav Kurts Kobeins; tur piedalās arī cilvēki, kas ir ļoti līdzīgi Kurta Kobeina draugiem, bet, protams, nekādā gadījumā nav Kurta Kobeina draugi; starp tiem ir pat  "Sonic Youth" laulātais pāris  Tārstons Mūrs - Kima Gordona, kuri pārsteidzošā kārtā tiešām ir tie, par ko uzdodas. tas viss šis balagāns pateicoties Kurtnijai, kura aizliegusi izmantot neaiskaramos treidmārkus Kurts Kobeins, Nirvana, u.c.

iespaidi - Gass van Sants ir uzņēmis pēc manām domām izcilu filmu, apbrīnojami izjustu, pavisam savādāku, nekā kāds no jums varētu iedomāties filmu par pēdējām dienām Kurta K dzīvē. esmu ļoti patīkami pārsteigts. kā saka komrādi: цэпури ност!



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]zathura
2007-02-19 10:55 (saite)
tajā Last days nebija kaut kāda āgenskalna tipa koka māja meža vidū? Liekas ka ko tādu esmu redzējis, bet neesmu pārliecināts.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]martcore
2007-02-19 13:44 (saite)
tāda nolaista muiža drīzāk

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]g_sch
2007-02-19 21:44 (saite)
man ar patika. pat kaut kā saviļnoja un aizskāra ko netveramu.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?