Chloroform Sauna ([info]martcore) rakstīja,
@ 2006-12-26 21:09:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:quino

The Departed (2006, Mārtins Skorsēze)

Nu, ko, Skorsēzem atkal viss ir izdevies pēc pilnas programmas un, galvenais: ļoti pro-por-cio-nā-li. Vienīgā problēma ir tā, ka ja reiz maukt kaut ko episku, tad nu maukt (pateiksimies Mārtinam par to, ka viņš nav pamanījies pasākumu izvilkt līdz trīs stundām!). Šis ir no tiem nedaudz vecmodīgajiem trilleriem, kuri nespēj atļauties būt triviāli un ir skatāmi vakarā ar kamīnā iebāztām kājām, atzinīgi klakstinot knābi. Galvenā zvaigzne - Nikolsons, of course. Ak, jā, par to, ka visiem ir grūtības atšķirt Metu Deimonu no Leonardo Dikaprio, es jau rakstīju. Bet tas tiešām ir psc kaut kāds. Šauju četras lodes no piecām un vēl mazu kontrolšāvieniņu galvā.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]zathura
2006-12-28 11:06 (saite)
principā tevis iedvesmots (visi jau teica, lai noskatos, bet pēc tavas sajūsmas par Skorsēzi, uznāca niknums) noskatījos vakar Infernal Affairs (domājams, ka tev būt zināms, ka tas ir tas Departed pirmavots).

Vot patika, bet tagad nespēju iedomāties tur Ameriku un Īriešu mafiju (kamēr man bija Honkonga). Bet tagad jūtos gatavs arī tam amīšu pakaļdarinājumam (lai gan pārsteiguma moments nu jau būs nozagts) un skatīsies kas tad nu tur viņiem sanācis. Savā ziņā, iespējams, būs interesanti salīdzināt.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?