Chloroform Sauna ([info]martcore) rakstīja,
@ 2006-12-26 06:51:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
klausos te "Pulp" līdera Džārvisa Kokera pirmo soļņiku "Jarvis" - iespaidi tādi, ka albūms ir jauks (klausīties dziesmu "don't let him waste your time"), diezgan vienkāršs, dziesmas atmiņā nepaliek, un vispār pauž ilgas pēc 90-o sākuma mtv ģitārpopa. kas attiecas uz pašu varoni, tad jauna ēra ir sākusies arī imidžā - no Vūdija Allena fast forward pie Maikla Džeksona un Joko Ono simbiozes. kā saka, katrs beidz savādāk.



bonusā šeit vēl dažas ziemassvētku fotkas

ir noskaidrojies patiesais šāgada ziemassvētku satanklauss. jūtas kā vienmēr omulīgi, līdzi vienmēr pilns maiss ar šķindošām dāvaniņām, kuras ir tikušas iemainītas pret z-briežiem


tāpat ir noskaidrojies vēl kāds savdabīgs fakts - kā zināms, daudzās pasaules valstīs ir tā saucamie "bootleg beatles", respektīvi, čuvaki, kas saģērbjas par bītliem un tad tūrē pa valsti, iepriecinādami fanus un nopelnīdami arī kādu kapeiciņu (Naidželam no HMHB šajā sakarā bija jociņš par "bootleg mark chapman"). izrādās, ka šāda grupa ir arī ķīniešiem!


nomierinājāties? konkurss - kas ir cilvēks priekšējā rindā, otrais no kreisās ar brūno "Martens" mokasīnu kājās?!

nē, tas nav boriss morisejevs, tas ir leģendārais "The Stone Roses" dziedātājs Īens Brauns 13 gadu vecumā, tagad jau sen kā solokarjerā
viņa dziesmu tad arī novēlu cibiņiem Xmās! (SWH pirms gada arī drillēja)

un visbeidzot, turpinot tematisko līniju - mūzikas foto zelta fonds; katra godīga velsieša dievinātais un pielūgtais "Manic Street Preachers" ģitārists Ričijs Edvardss; lai pierādītu, ka viņam viss poh (tā grupa tolaik bija pilnīgi traka!), intervijas laikā paņem nazi un sagriež sev roku. love kills, love kills. starp citu, grupu viņš pameta ļoti savdabīgā veidā - vienreiz neatnāca uz mēģinājumu. pazuda pavisam. tā arī nav atrasts līdz šobaltdienai.





 


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]vienna
2006-12-26 12:04 (saite)
atrada tikai vienu kedu. un nevienas pēdas.

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?