Chloroform Sauna ([info]martcore) rakstīja,
@ 2006-10-03 18:23:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
man tomēr liekas, ka es galīgi nemāku gatavot

nu vot nav man tā "pieliet puskarotīti citrona sulas", man nav tā citrona mājā, man slinkums viņam iet pakaļ uz veikalu kautkur,pat ja saņemos un aizeju, tad uznāk totāls antagonisms tur kaut kur spiest, plus mērīt šo puskarotīti. nesagādā prieku tā pieliešana, sagādā prieku tikai pats ēdiena galarezultāts (nu, ja kādam garšo, bet garšo jau parasti, man pašam - vienmēr :))

un kur vēl vispār tās foršās garšvielas! ne tas, ka man tās nepatiktu un negaršotu, bet nav pilnīgi nekādas vēlēšanās iet mērīt puscilindru ar šo absolūti nezināmo koreandra pulveri, kuru mēs tik nepareizi esam ietirgojuši pret kokmateriālu jau no kurā gadsimta, vai arī spiest kādu savādu daiviņu kādā nepazīstamā traukā, ir bail visu sačkarēt kuļot mērci, kurā nepiedalās tik pazīstamā marinētā siļķe.

cilvēkus, kas to prot, es gan apskaužu (bez kādas ironijas).

tāpēc iemetam gaļas gabalu pannā, apkaisam ar universālu piedevu (manā gadījumā - "Šašliku", 0,12Ls) , ja gribas, sagāžam vēl tur virsū visu, kas ir atrodams pielietojams ledusskapī, un esam laimīgi kā foksterjers Monmoransī.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?