Chloroform Sauna ([info]martcore) rakstīja,
@ 2006-08-31 05:55:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Laiciņš foršs! Spartakovskaja pogoda.

Par godu klimata izmaiņām mūsu platuma grādos, dzīvoklī ne no tā, ne no šā uzmodās lapsene (laikam gulēja no Jāņu žūrfiksa)un nekavējoties izmēģināja, vai lidaparāts ir kaujas gatavībā. Ierubīja uzreiz piektajā ātrumā, bet pēc neilgām pārdomām ieslēdza arī turbo.
Informēju: lapseni, kas lido piektajā ātrumā ar turbo nav iespējams redzēt un vispār ar lielām grūtībām var noteikt pārvietošanās vektorus. Tiesa, tas neglābj no atbildības avārijas, kuru viņai nācās piedzīvot nosēžoties nepareizajā aerodromā (dispečera kļūda). Nekas, jo ātrāk reinkarnēsies, drošvien par nākamo Šūmaheru (to iedomājoties, līķim tika uzreiz uzkāpts vēlreiz ar kāju).

Tad vēl, чтоб не вставать дважды(c), tāds jautājums - kā sauc to efektu, kad skan kāds ilgstošs un monotons troksnis, bet pārtraucot trokšņa izraisītājam fukcionēt, tas skan vēl ausīs? Nu, tā bija ar lapseni - visu laiku tā dūkoņa ausīs, taču, kad lapsene tika likvidēta, varēja vēl labu laiku dzirdēt kā tā lido, to dūkšanu (budisti-ezotēriķi no Grinpīs - otstaviķ!).

Vai vēl labāks piemērs - pusiemigušam braucot vilcienā kādu tālu ceļa gabalu, dzirdi sliežu dunoņu. Un tev liekas, ka tu brauc arī tad, kad vilciens ir apstājies stacijā.
Laikam jau tas neattiecas tikai uz dzirdi, laivotāji zina, par ko es runāju. Indivīdus, kas teltī miegā turpina airēt (ļoti dabiski tas izskatās, jo pats arī turpini jauki šūpoties pa viļņiem), labāk pat nepieminēt.

upd: Mums būs arī jauns Alonso!


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?