Chloroform Sauna ([info]martcore) rakstīja,
@ 2005-04-14 09:26:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Mūzika:Vennaskond - Riia, Mu Arm

Culture club
"Kultūras portāls" www.sv.lv  pagaidām neatstāj īpašu iespaidu. Drīzāk tas ir tāds Aktualnet tipa haotisks pasākums bez koncepcijas un kā cita - tur nepalīdz pat Kalvja (fot. - labajā pusē) pīārs iekš draugiem.lv  Pie rakstiem netiek minēts ne autors, ne datums, bet kultūras jaunumi ir aptuveni šādi. Anarhisti, ko lai tur saka.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]stepes_vilks
2005-04-14 09:46 (saite)
Latvijas tipiskais variants: nav naudas, nav auditorijas; ir tikai plikas ambīcijas, kas ar laiku noslīkst iepriekšminēto argumentu radītā apātijā

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]martcore
2005-04-14 09:52 (saite)
Klau, a kultūrkapitālnieks sponsorē kādu portālu?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]stepes_vilks
2005-04-14 10:10 (saite)
vismaz par satori.lv tas ir droši zināms, bet vienalga tā nauda ir pārāk maza un pārāk neregulārs ienākums, lai pavisam nopietni pievērstos tāda portāla uzturēšanai:(

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


(Anonīms)
2005-04-15 13:55 (saite)
cik man ir nojausma, SVLV vispaar peedeejaa laikaa vairaak ir paargaajushi uz pasaakumu organizatorisko dalju un informatiivo sadalju uztur tikai otrshkjiriigi. savukaart bilzhu galerijaas nekad nav bijushi iipashi paardomaati raksti, jo tur galvenais ir bildes un staas opus pro bildes par suudiigaam nosaukt nevar...

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]martcore
2005-04-15 14:04 (saite)
bildes par suudiigaam nosaukt nevar...
----------------------------------------
Es taču neteicu, ka tās ir sūdīgas bildes.
Man tikai liekas, ka tām nevajadzētu būt sakarā ar kultūras portālu.

Otrkārt, nav svarīgi, cik raksti ne tikai bilžu galerijās ir pārdomāti vai nav - fakts ir tāds, ka pie viņiem nav ne autora, ne datuma. Recenzijām nav autora! Thahahaha! Karoče, džekiem ir jāmeklē nauda, lai vispār kāds par šo portālu uzzinātu.

Un "vairaak ir paargaajushi uz pasaakumu organizatorisko dalju un informatiivo sadalju" - NAFIG TO SAUKT TAD PAR KULTŪRAS PORTĀLU???

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


(Anonīms)
2005-04-19 01:06 (saite)
paskaties zem rakstiem - tur visur ir mineets gan autors, gan publicesanas datums un laiks. pie fotogalerijaam paarsvaraa arii ir autori un ja nav, tad drosi vien ir tie pashi, kas ir atrodami sadaljaa redakcija.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]martcore
2005-04-19 08:17 (saite)
Sorrī, tiešām ir - mans monitors laikam nespēj attēlot to viegli pelēko krāsu; ja tu nebūtu pateicis/pateikusi, tad nebūtu ieraudzījis, jei bogu, t.i. nācās iezīmēt visu rajonu "zem raksta", lai pamanītu.
Njā, paldies par noderīgu info. Bet kāpēc tik dīvains krāsas tonis izvēlētēts?

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?