Chloroform Sauna ([info]martcore) rakstīja,
@ 2005-04-10 08:52:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Savējie sapratīs
Lūk, kas ir stjobna, un par ko es nevaru novaldīt smieklus:
Koncertā es Anglim Ar To Šalli pastāstīju (viens no maniem smalkākajiem jokiem tajā pasākumā), ka klubs "Depo" ir gejklubs, bet uz koncertiem laiž iekšā arī meitenes, tipa, mums viss ir demokrātiski kā Reikjavikā.
Uz to viņš man klusu atbildēja: "Man klubā "Essential" palika 30 draugi, tu zini, kas ir klubs "Essential"?"
Pēc tam Anglis Ar To Šalli uz dejugrīdas nolika somu, novilka jaku, varbūt pat arī šalli, un visu laiku centās izskatīties pēc sekstūrista. Tobiš ar džekiem pārstāja runāt (lai arī pirms tam tikai to vien darīja), bet ķērās visām meitenēm ap vidukļiem. Dažreiz pat divām uzreiz.

Man bija šausmīgi stjobna uz to momentu. Un tikai šorīt es atskārtu, kas par lietu.
Pirms tam viņš kādu stundu bija runājis ar Lorensu :) Kas pazīst šo jauko zelli, zina, ka Lorensa primārā misija ir pārliecināt visus čaļus uz zemeslodes, ka viņos ir dzīva homoseksualitāte. /bļāviens, man tā nāk smiekli šito rakstot/. Tobiš, viņš neuzmācas, bet gan cenšas pārliecināt par to, ka tu arī varētu būt gejs, ieslēdzot visu savu šarmu, dūkojošo balsi, etc - un esmu pats pilnīgi pārliecināts, ka kādus 95% džeku viņš arī pilnīgi pārliecina, ka viņi ir geji. Mani, par laimi, pirms mēs pirmoreiz sastapāmies, par šo nelielo niansi painformēja. Nu, bet Angli Ar To Šalli, protams, ka nepainformēja neviens (Džons bija lupatās un Ričardam arī bija ņedotovo, domāju, ka viņiem abiem pašiem bija stjobs jau no Lorensa kontakta ar Angli Ar To Šalli ).

Koroče, es domāju, ka Šalleszellis bija līdz nāvei pārbijies. Nu, bet es nebiju tā domājis to, džeki... Bet nevaru pārstāt smieties.

Upd: iedomājos, ka varbūt jūs ar viņu nemaz neuztusojāt.
Priekšvēsture tam visam ir sekojoša:
Es viņam (anglim ar šalli) jautāju - ko viņš dara Latvijā, what's your business here, viņš man saka: "esmu advokāts, kurš šeit atbraucis uzspēlēt futbolu!" (man pirmā doma bija - "Ventā"?).
Šajā momentā Džons ietaurējas - viņš taču melo!
Tad nu es arī izdomāju, ko viņam tādu labu sadirst.
Kaut arī tagad liekas, ka Džonam nav bijusi taisnība.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?