Chloroform Sauna ([info]martcore) rakstīja,
@ 2006-07-06 09:32:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
http://klab.lv/users/illumine/489101.html
vispār jau mani fascinē [info]illumine loģika. pēc tādas var arīdzan pateikt, ka "aizgāju uz zoodārzu, bet tur tie zvēri smird, fui" vai arīdzan "aizgāju uz krogu, bet tur visi cilvēki tādi piedzērušies un man traucē atpūsties". un, ja reiz tev liekas, mīļā [info]illumine, ka tevi kāds nogalina, nah tādās vietās līst?! it kā pasaule būtu pakārtota viena cilvēka interesēm.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]makmerfijs
2006-07-06 09:39 (saite)
Viņai ir loģika?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]martcore
2006-07-06 09:40 (saite)
ir, bet savdabīga

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]makmerfijs
2006-07-06 09:41 (saite)
Ne tādā nozīmē, kādā šo vārdu saprot vairums cilvēku.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]martcore
2006-07-06 09:44 (saite)
nē, nu ir absurdi līst būrī pie leopardiem, kas tev iedos pa rilu un nokodīs krānu, un pēc tam vainot pie visa leopardus

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]madevil
2006-07-06 09:43 (saite)

(Atbildēt uz šo)


[info]annuska
2006-07-06 22:23 (saite)
Ne zvēru smirdoņa, ne piedzērušo uzvedība taču vismaz tiešā veidā neizraisa slimības;)
Un tas nav viens cilvēks, tādu ir daudz. Viņiem pienākas iet tikai uz tiem krogiem, kuros nesmēķē kopš dibināšanas? Nekādu tusiņu? Jebkurā pasākumā nesmēķētāju procents ir pietiekami liels, taču ar viņiem diemžēl nerēķinās.
Protams, laba (tiešām laba) ventilācija to visu atrisinātu labāk nekā aizliegumi.
Es domāju, illumine savu viedokli gan ļoti dedzīgi pasniedz:), bet pa lielam viņai ir taisnība.
Ja kas - es pati smēķēju.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]martcore
2006-07-06 23:55 (saite)
"Viņiem pienākas iet tikai uz tiem krogiem, kuros nesmēķē kopš dibināšanas? Nekādu tusiņu?"
--------------------------------------
nē, ar jums, meitenes, ir vieni svētki :) runa ir par to, ka [info]illumine uzskata - pie vainas ir paši smēķētāji, ar viņiem, lūk, nevar kaut kā tusoties, jo viņi nabadzīti indē nost

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]annuska
2006-07-07 00:35 (saite)
indē jau arī:D
es sapratu, ka, pēc i. domām, ar viņiem tomēr var tusēties, ja viņi pīpēt iet ārā/tam speciāli paredzētā telpā, kas nav nemaz tik neloģiski, teiksim, gadījumā, kad ballītē smēķētāju/nesmēķētāju skaits ir apmēram vienāds. nedomāju, ka viņa speciāli iet uz vispiepīpētākajām vietām un pēc tam dusmojas. bet dūmus var, tik tiešām var sajust visur kur, nevainīgi aizejot paēst utt. nekādos tīģeru būros:D Es īstenībā nemaz nezinu daudz tādu vietu, kur nebūtu bijis ļauts pīpēt vispār.
protams, patīkamāk ir pīpēt ar ērtībām;)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]martcore
2006-07-07 00:59 (saite)
vispār es īsti nesaprotu, kā var draudzēties ar cilvēkiem, kurus ik pa laikam jāsūta speciāli paredzētā telpā.
man liekas, ka Vecrīgā nevienā sabiedriskās ēdināšanas vietā nedrīkst pīpēt. Bet krogi tāpēc jau ir krogi, ka tur dzer un pīpē.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]annuska
2006-07-07 10:30 (saite)
kā var draudzēties ar cilvēkiem, kurus ik pa laikam jāsūta speciāli paredzētā telpā - nu bet visi Tavi draugi taču palaikam iet uz tualeti?

Sabiedriskās ēdināšanas vietā? Makdonaldā, pelmeņos un pankūkās, ja? un restorāni nav krogi? tie vabūt nav domāti nav ēšanai? vai vari iztēloties, ir daudz ļaužu, kas uz krogu iet nevis smēķēt un dzert, bet tikai dzert, vai dejot, vai ēst ar ērtībām. Daudziem citiem (man tai skaitā) savukārt ēst ar ērtībām nozīmē arī pēc maltītes uzsmēķēt, tāpēc, manuprāt, virs smēķētāju vietām vajag vienkārši ierīkot jaudīgus atsūcējus.
Bet ja es eju kaut kur dejot vai klausīties mūziku vai citādi tusēt un tur nevar paelpot dūmu dēļ, es to nepanesu fiziski, kaut arī vispār es smēķēju. Protams, es tur varu neiet, bet tad sanāk, ka man šādas izklaides ir liegtas, tāpēc ka puse klātesošo nevar iziet ārā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]illumine
2006-07-07 09:17 (saite)
Patiesi? Varbūt parādīsi kurā vietā konkrēti es to teicu? Ne visi smēķētāji ir tik apzinīgi, ka iet uzpīpēt citur vai pīpē tikai atļautās vietās. Regulāri visa kāpņutelpa ir piezilināta un tur par maniem tusiņiem runa neiet, bet par to, ka mati 30 sek laikā piesūcas ar to smaku tikai uzkāpjot līdz tam savam 4tajam stāvam. Tāpat arī par cilvēkiem, kas zilina pie loga, kad visa smaka nāk iekšā un par tiem, kas transporta pieturā nojumītēs zilina, it īpaši lietus laikā. Tik daudz, lai izvēlētos nesmēķētāju galdiņu es varu, tikai pat pie nesmēķētāju galdiņa tā smaka atnāk!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?