Chloroform Sauna ([info]martcore) rakstīja,
@ 2006-05-08 12:39:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
LL


Pirms gulētiešanas tomēr izlasīju Lidijas Lančas (mūziķe, literāte, skulptore,fotogrāfētāja, dzejniece, alfa un omega, viskautkas, Nika Keiva un "Sonic Youth" tusovšicca) autobiogrāfiju "Paradoksija: Plēsoņas Dienasgrāmata". Ļoti labi paliek atmiņā tās dažas vietas, kurās nenotiek grupveida sekss piedaloties gadījumšļircēm, ar izkārnījumiem atstāti autogrāfi uz kluba sienām, neiet pilnā sparā medikamentu legāla ieguve psihiatriskās slimnīcas telpās vai seksa partneri nesapņo par to, kā būtu, ja viņi viens otru beidzot nosistu. "Trainspotting", protams, ir bērna šļupsti uz visa šī fona, jo sevišķi zinot, ka Ļidočka tā maksimāli godīgi attiecas pret pagātni.

Avangarda ģevka ierullē no sirds. Ceru, ka kāds varētu piespēlēt Veidemanei scenāriju pēc šīs grāmatas motīviem, tipa,"vīrieši manā dzīvē"; tur, piemēram,  ir savdabīgs moments, kurā anālais sekss tiek apvienots ar asfiksiju...

Diskontiešiem ļoti ieteicama literatūra. Vājākām natūrām, baidos, var no detalizētākas iepazīšanās ar "the real woman's world" nestāvēt līdz septembrim. Traumas garantētas arī pokegotiem.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?