Chloroform Sauna ([info]martcore) rakstīja,
@ 2005-03-26 16:10:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
c150 online!
Iegāju veikalā un sāku domāt, ko lai paņem. Naudas tāpat nebija, tāpēc domāju - ko uz krīta. No sākuma biju izdomājis, ka vajadzētu kādu 2l alu paņemt - kādu smagu, kas uzreiz, uz vietas pa smadzenēm iemočī. Bet redzēju tur tikai kaut kādu "Euro", kurš garšo pēc sviesta samaisījuma ar sinepēm, respektīvi,pēc cauri kazas urīnpūslim izlaista pilzennieka. Man neiepatikās šāda nākotne.

Tad man ienāca galvā ģeniāla doma. Ticiet man, nekad līdz šim vēl nebija ienākusi. Es palūkojos uz augšējiem plauktiem un sapratu, ka gribētu šodien izdzert pudeli brendija. Un es palūdzu pudeli brendija, kuru man momentāli arī iedeva. Tagad es sēžu mājās, man ir pudele brendija, kura tik patīkami lēni dzerās. Varbūt viņu vispār vajadzētu jaukt ar kaut ko sākt?

KB teica, ka Wedding Present Berlīnē ir bijuši pilnīgi orgastiski. No sākuma man bija vienalga (man bija galvenais, lai viņa aizstopo tur normāli un tā, ka es vakardien nesaņēmu no viņas vēstulīti, es sāku psihot, protams - ko lai tagad dara? kur lai iet un meklē?), tagad - jā, tagad jau skaudība. Tā ir viena no manām mīļākajām grupām. Bet varbūt brendijs tas viss....

Gaidīšu viņu mājās. Kad viņa ir ilgāku laiku prom, es varu pat sākt šņukstēt spilvenā. Nekad nezini, cik neizturami tev pietrūkst cilvēka, kurš ir ilgāku laiku prom. Bet es izdzeršu brendiju...

Lūk, draugi, kas man ienāca prātā: ka stopojošs cilvēks uz haiveja nekad nav vientuļš. Viens - jā, bet vientuļš nekad. Es te mocos un viņa tur mocās. Bet, kad viņa sāks braukt, neviens no mums vairs nemocīsies. Es pat nezinu, kā to izskaidrot.

Upd: Noformulēju sev lietas: Ir cilvēki, kuri žurnālos (ne te, bet tajos, kas kioskos)raksta: stopošana ir dzīvesveids. Tā ir pilnīga huiņa. Stopošana nevar būt dzīvesveids. Drīzāk tā ir heroīna injekcija vēnā. Un, lūk, heroīns var būt dzīvesveids, heroīna injekcija vēnā - nevar. Var pastāvēt man ļoti patīkams jēdziens "ceļotājs". Pārveidojot uz stopošanu sanāk - "narkomāns". Nevis "heroīnists" vai kaut kas tāds.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]snake
2005-03-27 04:56 (saite)
EIRO 2L = stimpack
tādā ziņā, ka stimulē uz visu ko nejēdzīgu.
Nevajag provēt, citi jau pārbaudījuši ;)

Un kā tu viņu palaidi braukt, es joprojām domāju. Ehh, man laikam būtu lomkas sākušās 30min vēlāk...

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]martcore
2005-03-27 11:46 (saite)
Nav jau pirmā reize, ir bijis arī, ka viņa viena brauc vēl tālāk.
Zinu, ka tas ir piedzīvojums, kuru es nevaru viņai atteikt.
Protams, ka ir bail. Abiem. Bet no otras puses mums abiem ir pamatīga pieredze šajā jautājumā.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?