Chloroform Sauna ([info]martcore) rakstīja,
@ 2005-03-26 11:53:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Laimīgs, ka ar KB viss ok
Starp citu, nesen vienā sapnī man bija šādi - ka es dzīvoju viens Imantas dzīvoklī (pirmais stāvs) un no rīta taisu sviestamaizes vai ko tādu, tad paskatos pa virtuves logu un ko es redzu - zem mana loga Peksis (!) ar kaut kādu savu draudzeni atritina guļammaisus un sāk tur gulēt. Tieši gulēt, nevis mīlēties vai ko.
Man tāds aukstums pārskrien pāri skriemeļiem.
Kā tad - es eju ar sviestmaizi paskatīties televizoru un redzu koridorā, ka ir jau atmūķētas durvis, un Pekša draudzene jau nāk iekšā ar guļammaisu. Es saku viņai "vācies prom", viņa saka "mums nav kur gulēt", es pateicu "ir garāžas", un tad viņa aiztinas.
Intereses pēc pirms televizora aplūkošanas nolemju ieskatīties virtuvē. Kā tad - Peksis tur jau krāmējas ar kaut kādu etiķa pudeli, tipa domā "dzert-nedzert". Pirmais porivs man, protams, ir pateikt - "dzer, izdzer viņu visu" un to arī pasaku, Peksis domīgi atbild: "mazliet jāatstāj ceļam". "Mūsu cilvēks" - nopriecājos un uz sirds kļūst gaiši, gaiši. Domāju, jāiet pasaukt Pekša draudzene atpakaļ. Skatos pa logu - a tur jau nakts, kaimiņš stūķē mašīnu garāžā...


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?