Chloroform Sauna ([info]martcore) rakstīja,
@ 2020-04-02 11:06:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
daudz burti par likmēm
Tātad tagad totalizatoros uz baltkrievu futeni tiek likti miljoni, jo tas faktiski ir vienīgais reālā un fiziskā sporta veida čempionāts, kas nav pārtraucis savu darbību. 

Tas notiek, jo cilvēkus, kas nodarbojas ar totalizatoru, nekādi vīrusi nespēj apturēt. Tev ir speciāli izdalīts bankrolls, kuru tu vari pacelt līdz līmenim, kad maini pašu bankrollu aka pamatkapitālu augstāk un savāc dividendes, vai arī nolaid viņu līdz nullei, taču darbību nevar pārtraukt - baltkrievu futbols, japāņu korespondentšahs, kubiešu bērnu volejbols līdz 13 gadiem - pofig. 

Tādēļ domāju, uz kibersportu atšķirībā no nožēlojamā baltkrievu futbola šobrīd tiek likti miljardi. Šādi nostādot koeficientus ārkārtīgi stacionārās pozīcijās.

Ja Latvijas valsts budžetu uzliktu uz apbrīnojamo Pari-Match līgas tikai lokāliem līdzjūtējiem zināmo fināla ceturto karti, tas vispār nenobīdītu apbrīnojamo koeficientu uz Fly To Moon komandu 1:7 atsevišķā kartē. Manuprāt šobrīd kibersportā var likt ārprātīgi milzīgu naudu uz dotu vai CS, NENOGRAUJOT KEFUS. Vēl pāris pašizolācijas mēneši, un arī visiem xbetiem nāksies iekļaut kibersportu savā ēdienkartē. Brīdī (kad nedod dies) saslims pirmais baltkrievu futbolists, un nebūs vairs vispār nekā, sāksies pinīgi fantastisks jebatorijs ar e-sporta industriju. Kurā būs nepieciešami eksperti, taču jau šobrīd ir skaidrs, ka līčot no kantoriem ar ekspertīzi varētu būt daudz izdevīgāk, nekā tur strādāt.

Nezinu un neinteresējos, kā ir CS un līdzīgajos, taču vismaz dotā totalizatora principi ļoti atšķiras no fiziskā sporta. Pirmkārt, ir bezjēdzīgi iziet no statistikas. Faktiski jebkurš var apspēlēt ikvienu, visu izšķir draftpiki, motivācija, hotstrīki, morāle, tādēļ nāksies dinamiski kruķīt kefus ar rokām. Kā Pari-Match viņus kruķī ar rokām? Es vienkārši pastāstīšu.
Virtus Pro un Fly To Moon best of five finālā sākotnējais koeficients bija kaut kur 13:1 uz Virtus (domāju, šeit neviens nelika). Tāds viņš saglabājās pie 2:0 Virtus Pro labā, pie 2:1 virtusu labā tas nedaudz nokritās, taču pirms ceturtās kartes, PIRMS CETURTĀS KARTES DRAFTA (!), tas bija 1:7 UZ KARTI!. Pēc tam mēs paskatījāmies draftu, kurā Fly To Moon izredzes bija vismaz manā izpratnē kaut kur apmēram 80% uz uzvaru, ja viņus neautplejos uz skillu, kā tas notika Virtus Pro pusfinālā ar "Hellraisers". Taču atšķirībā no "Hellraisers" man likās, ka autplejot tādus čuvakus, kā Bogdanu, Ženerāli un Alohu ne pārāk ir iespējams, pieredze tur, prasme spēlēt komandā. Ar nelielu pārsteigumu redzot, ka koeficientts nemainās arī PĒC DRAFTA(!!) - biedri, rezumēsim: mums ir 1:7 un tīra uzvara uz rokām - es, protams, cēli iegruzīju savus desmit eiro uz Fly To Moon. Ar ko tas beidzās, tie, kam, vajag zin - FTM vispār uzvarēja finālsēriju. 

Sadaļā "secinājumi": likt uz finālsērijas iznākumu ideja ir ne īpaši laba (pat pie 1:13), uz piekto karti absolūti nē (tur jau nokritās uz 3,5), uz atseviško ceturto karti ar identisku koeficientu gan pirms, gan pēc drafta - jums uzdāvināja 60 eiro.  

Bukmeikeri nevērtē draftus.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?