Dunduks ([info]dunduks) rakstīja,
Kliperiem nav vajadzīgs pirmais saspēles vadītājs - svarīgi, kas pabeidz spēli un tur ir Kahvi, Lū un Beverlijs. Savstarpējās spēles rāda, ka Leikeriem var nebūt nemaz tik viegli (divas Kliperu uzvaras, jā). Un nafig Kliperiem Bīls, ja viņiem ir Viljamss?! Tu vēl varētu sākt jautāt par tīro saspēles vadītāju Leikeriem, kammōn, abas komandas ir ar izteiktiem point-forvardiem.

Nu un par Vašingtonu priecāties un prognozēt ko cerīgu viņiem ir bezjēdzīgi, ja vien Vols nenomirst vai kā citādi komanda netiek vaļā no viņa līguma. Viņiem nākamās trīs sezonas šobrīd ir tikai kādi 20-25 miljoni zem algu cepures (118 miljoni, no kuriem attiecīgi 70, 78 un 85 noēdīs Vols ar Bīlu), resp., ja parakstīs Dāvi, tad tuvu nullei. Ja KD atgriežas vesels, tad viņi būs vieni no tiem, kas varēs cīnīties ar Bucks un citiem, Vašingtona labākajā gadījumā, kas reizē ir arī sliktākais gadījums, cīnīsies par 6.-8. vietu austrumos.

Nu un jāatzīmē, ka šo sezonu padara neprognozējamāku tas, ka gan Leikeri, gan Kliperi ir vienas traumas attālumā no nekā, kas ņemot vērā visu četru kungu traumatismu ir vērā ņemams faktors.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?