Chloroform Sauna ([info]martcore) rakstīja,
@ 2019-01-28 14:37:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
neliels daidžests par geimiem

mēs tam nebijām gatavi! thronebreaker, kas ir witchera spinofs. man witcher nepatīk konkrēti un vispār, taču šim pasākumam sakars ar pašu triloģiju ir visai minimāls. tas ir ļoti neparasts RPG, kuru daži labi mēdz salīdzināt ar banner saga (es gan tur nesaskatu nekādas līdzības), un kurā pa pasauli pārvietojas ar cilvēciņa figūras palīdzību, bet kaujas ar kārtīm, par kurām vairāk nākamajā sižetā. ļoti atmosfērisks geims, silti iesaku.

mēs tam bijām gatavi! the horus heresy - collectible kāršu spēle warhammer pasaulē. man waha nepatīk konkrēti un vispār, taču šim pasākumam sakars ar... viņa ir labāka par hearthstone. to visu taisa divarpus cilvēki, kurus atbalsta nežēlīgā un cietsirdīgā warhammer komūna. heresy ir pagaidām teicami sabalansēta, iespējas izvēlēties frakcijas (šobrīd ir desmit, beigās būs astoņpadsmit (!!) un kavas ir teicamas. vienkārši labākais elektriskais kārdgeims, kas šobrīd ir tikai uz mobilajām ierīcēm, taču domāju, ka ar laiku būs arī visur citur.    

je suis psychedelic! es nevarēju paiet garām farming simulator 19, jo žanrs teicās, ka ir izdarījis jaunu revolucionāru izrāvienu grafikā, pasaulē, etc. tas tā patiešām arī ir - tagad FS izskatās pēc mazas daļiņas no fārkraja bez ieročiem, toties ar traktoriem. plus vēl interneta strīmojošās radiostacijas - paši editā varat pievienot NTS vai KEXP, spēlei poher. ja jums patīk vienlaicīgi staigāt nokijas gumijas zābakos, stūrēt john deere kombainu un klausīties tehno, it sevišķi naktī tumsā, kad uz lauka neko īsti neredz, tā ir īstā izvēle. un nevajag uzreiz teikt, ka grjobanos kartupeļus var nopirkt tirgū par trīsdesmit centiem kilogramā, lauksaimniecība ir mazohistiska meditācija.

oldskūls nepiedod! pathfinder ir krievu baldursgeita pēc pēdējā ad'n'd, tobiš, noteikumiem, no kuriem pirms simts gadiem nedaudz atsprāga temple of elemental evil. tā ir jautra un nikna šiza, pēc idejas - liela RPG, pēc satura - icewind dale. atrodas periodā no inkubācijas uz attīstību, tāpēc es pagaidīšu līdz vasarai, kamēr drakonam saremontēs kreisās kājas nagus, a to viņš uzlidot īsti nevar.

nahera jūs to izdarījāt! atom RPG - krievu baldursgeitai seko krievu follauts, kas ir labi, jo uz viņa fona pat ārzemju fallout 76 vairs neizskatās tik draņķīgi. bez negatīvā un nomācošā fona radīšanas atom tāpat izceļas ar drausmīgas kvalitātes tekstu un literārās daļas radīšanu, ko principā no viņa varēja arī sagaidīt. iemesli spēlēt? neeksistē dabā.

elite da best! project hospital. es maldījos, kad sākumā teicu - tā ir brīnišķīga spēle, pēc desmit pačiem ķersimies pie lietas. kādi tur desmit, pusotra mēneša laikā viņi ir divpadsmit, un, kā saka b-klases detektīvtrilleros par seriālajiem slepkavām, "tas ir tikai sākums". ja pieļaut, ka taikūnos eksistē maģija un tehnoloģija, tad rollercoaster tycoon 3 - tā ir pilnīgi nepārspējama maģija, a project hospital - tā ir tieši tehnoloģiski labākā spēle žanrā.     


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?