Chloroform Sauna ([info]martcore) rakstīja,
@ 2017-07-17 09:38:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
lietotāja lennay savā emuārā mums uzdod jautājumu, kurš gan skatās letsplejus un strīmus

nu, letsplejus es neskatos, ja vien tie nav par leģendāro vācu autobusu, dotas strīmus - obligāti
tas ir nepieciešams, lai labāk saprastu spēli
jo, atgādināšu, tas, ko jūs redzat ekrānā skatītāja režīmā, ir kardināli pavisam kas cits, ko redz atsevišķs spēlētājs uz kartes (a redz viņš tikai to, ko redz viņš, viņa komandas biedri un sargtorņi)

lūk, mums te bija gadījums, vairs netaceros, kas piļīja, divas komandas sakāvās radiant pusē pie t2, komandai A kaut ko nobeidza, visi skilli iztērēti, jāiet mājās ārstēties (šrains kūldaunā), katls ar kaut kādiem minimāliem 50 hp iet atpakaļ caur krūmiem, kur ierauga absolūti veselu un zaigojošu sand kingu, pēc kā metas viņam virsū, un nekavējoties no atbildes raitklika, protams, nomirst. "kakova hu...!!?", auro komentatori. jā, no skatītāja viedokļa, tas ir veiksmīgs un progresīvs suicīda mēģinājums, reti kad mēs redzam kaut ko vēl tupāku pro spēlēs

bet tagad es izstāstīšu šo situāciju no spēlētāja redzespunkta. visi ir izkāvušies, skilli ir iztērēti, jāiet mājās, uzbruka komanda B, kas laikam ir iefigačījusi pirms konflikta sev zem kājām vardu, tāpēc neiesim atpakaļ pa lainu, bet iesim caur krūmiem. tā arī sanāk tuvāk pie reizes. visi pretinieki laikam iet atpakaļ pa lainu. bļ, sendkings! viņš nekur nav aizgājis, cūka skorpionīgā! a ko darīt? mēs no viņa jau vairs nekur neaiziesim, mums ir pilnīga žopa. katli ar blink dageriem apkārt nestaigā, mēs vairs nevar šaut atpakaļ zem torņa, tiesa, pret resnu sendkingu arī tas nepalīdzētu. nu, davai ievilksim viņam, pirms doties uz tavernu. mīnus 100 hp kādreiz tuvā nākotnē un nākamajā faitā var noderēt.

tā ir ļoti racionāla rīcība, kuru jūs nekad nesapratīsiet, ja nespēlēsiet paši vai neskatīsieties strīmus. vai arī, kā divi skotu režisori, nemēģināsiet palūkoties uz futbola laukumu ar zinedina zidana acīm.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?