Chloroform Sauna ([info]martcore) rakstīja,
@ 2016-11-22 10:06:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
un par ķinīti
sākt beigties gads un filmas sāk kļūt aizvien labākas. eva grīna spēlē mis peregrīnu, semjuels džeksons ar zobiem pēkšņi liek aizdomāties, vai tiešām viņa nebija no krēslas līdz rītausmai - uz brīdi parādās elisona dženija, nu un kuram tādā brīdī instinktīvi vēlreiz negribas stāstu par jackalu. nabaga blekpūles iedzīvotāji un viesi! pateicoties jūsu pilsētai un pēc ilgiem laikiem lielskajam timam bērtonam, mēs atkal iemīlamies amerikāņu gotikā. 

ļoti negaidīti parāva samērā netriviālā un neordinārā festivālu mīluļa džefa nikolsa fantastika "midnight special". noteikti ne tik episka, kā gaidāmā "arrival", taču... vārdsakot, dodiet šim kino iespēju.


savukārt, samērā sarūgtināja "suicide squad", sliktie izrādījās gan garlaicīgi, gan ne pārāk harizmātiski, ja vien neskaita margo robiju un cilvēku-krokodilu. īpaši nav ko komentēt, es labprāt šo to no gotemas universa apmainītu pret henkoka sīkvelu.

nu un programmas nagla auksti specializētiem skatītājiem, tobiš, drauga, pilsoņa un industriālista francūža bruno dimona personiskajiem fanātiem, eksperimentu makabriskās absurda komēdijas žanrā turpinājums (kā arī tiem, kam nedaudz mūsdienās pietrūkst, piemēram, grīnveja vai agrīnā varmerdama) "ma loute". nu un ja jūs tur vēl ne pārāk uztrauc kanibālisms. tas gadījums, kad spilgtākajos brīžos gribas nevis smieties, bet iesaukties "oplā!" 



(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?