Chloroform Sauna ([info]martcore) rakstīja,
@ 2016-10-22 17:34:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
par dotu
jaunajā dotas sezonā ilgi gaidīju, kas pirmais sāks spēlēt innovatīvi un ar jaunām idejām, vispār viss bija metā ļoti tradicionāli, bija cerība uz ķīniešu jaunatnes sastāviem - nu bet kāda tur viņiem jaunatne īsti spēlē
tādēļ ne uz mirkli neizbrīnījos, kad pirmie ar futūrismu sāka nodarboties team secret, vispār bija ļoti interesanti, kā mūsu igauņu draugs kopā ar diviem korejiešiem un vienu malaizieti figačīs (aizsteidzoties notikumiem priekšā - izskatās šī komanda, manuprāt, vienkārši brīnišķīgi)

sākotnējais piks faceit invitational finālā pret vegu


ko mēs šeit redzam? ka apzināti atdod tev drow ranger, lai pret viņu uzreiz paņemtu kombo fantomka + pudžs, kas viņu momentā uz vieglās līnijas nogalinās. pudža huks, pa rīkli un dagers mugurā, tā arī viss notiks. kāpēc lai uz vieglās līnijas notiktu kaut kā savādāk?  vega pēc tam ņem orākulu. tas ir kruts un pozitīvs plāksteris pret aids. jo no sākuma viņi nositīs tavu drovku, nu un pēc tam arī orākulu. 

kas ir jādara šajā situācijā? šajā situācijā ir gluži vienkārši jāaizmirst par drow uz vieglās līnijas. pārvietojiet viņu uz midu, var arī kopā ar visu bļadsko orākulu, lai viņa tur stāv pret timbersaw, īpaši labi nebūs, bet galvenais, īpaši slikti jau arī nē, nu kad traksa nav varējusi normāli pret kaut ko nostāvēt midā. it sevišķi ar bļadsko orākulu pie sāniem. tālāk vieglajā ir jāņem kaut kas (uz pēdējo piku, lai visu apgrieztu ar kājām gaisā) pat nevis pret pudžu, bet pret fantomku. visvieglākais variants ir laikam paņemt kādu mežonīgu gaļu, ko viņa tupa nevarēs nosist, taču vēl labāk, domāju, kaut kādu moš clinkzu (es šo aizvien vairāk un vairāk propagandēju), kas tur skraidīs apkārt, noķert viņu ir grūti, un ap desmito minūti jau individuāli būs spējīgs aizraidīt šos divus brīnišķīgos hārdleinerus pie olimpa dieviem. konkrēti izdomāt šeit katrs var pats, taču galvenais - aizvāciet drow ranger no līnijas.

kā, lūdzu, drovkas aura šeit aiziet nekurienē, jo nav citu ranged personāžu? nu, biedri no vegas atstāja mūsu varoni uz vieglās līnijas, un pēc tam sāka pikot dūmu ar invokeru. kagbe tur šī aura arī aizgāja nekurienē. ja tev atdod drow ranger, tad tev droši vien nobanos uzreiz miranu (un, kā izrādījās, pirms tam vēl wr bano), tā nav īpaši traģēdija, ar sinerģiju ir draņķīgi, jā, bet ir iespējams izdarīt tā, lai ar sinerģiju pretiniekiem būtu vēl draņķīgāk.  


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?