Chloroform Sauna ([info]martcore) rakstīja,
@ 2016-08-11 02:56:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
par antīko mūziku
ko es šodien uzzināju
ka ļoti kļovās grupas the la's leģendāro albumu ir producējis producents stīvs lilivaits, un rezultātā grupa la's ir kļuvusi par kārtējo bandu, kas pēc tam ilgi ir sūtījusi brīnišķīgo producentu jehaj etc. man visu laiku likās, ka ar šo ierakstu kaut kas nav kārtībā, lai arī dziesmas brīnišķīgas, kaut kā vienmēr gribas salīdzināt ar līdzīgā garā domājošu grupu house of love, taču tur kaut kā tas viss izklausījās gana draivīgāk, a la's oficiālais saunds ir kā ar govs mēli. kaut kāds travelling willburies vai kā to makartnija simpoziju sauca.

lai arī lilivaits sākumā nebija tas sliktākais cilvēks pasaulē, viņš, teiksim, producēja pirmos u2 albumus, taču 80-o beigās sāka draudzēties ar braienu īno, un no šī momenta, domāju, no viņa būtu jau jāsāk atteikties jebkuram ar saprātu domājošam kolektīvam. taču viņš vēl pēc tam pamanījās ņemties ar moriseju un, šķiet, kalpoja par katalizatoru tam, kā stīvena patrika asi ģeniālais džanglpops mūsdienās pārvērtās par mērenu pensionāru hārdroku. es negribu teikt neko sliktu, taču domas par to, ka cilvēki dzīvu, dziedošu un lidojošu putnu pārvērš ekskrementu kaudzītē emaljētā podā... stīven, vai tad tu pats pret to neprotestēji?

labs pilsonis un patriots jūtubē ir sakompilējis the la' s albumu no citiem miksiem un sesijām - tur katra sekunde ir labāka, nekā stīvam lilivaitam. auksti rekomendēju. 


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?