Chloroform Sauna ([info]martcore) rakstīja,
@ 2005-03-21 01:41:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Maitu anotācija
Es beidzot esmu sapratis, ar ko "Dollls" mani ir tik ļoti aizķērusi. Ar to, ka tur sāc nevaldīt asaras tieši pie dabasskatiem nevis kadriem ar cilvēkiem iekšā (lai arī pēdējie izdara tā, lai tu tā izdarītu, bet beidzot reāli saduries ar viņu uztveri). Kaut ko tādu kā Kitano vēl nevienam nav izdevies paveikt, un tas man nostājas uz viena pakāpiena ar Džārmena filmām. Grīnvejs - aizrautīgs puika, bet par apelsīna serdi viņam vēl nesapņot.

"Dienā" "Dollu" pumpu reitings kinoteātru apmeklētājiem ir uzaudzis aš no trīs līdz četrām (toties, kas notiek grjobanajās filmās.lv, labāk pat nestāstīt). Un tad vēl Godārs viņiem. French kiss. Maitas, idioti, man nosist gribas tos, kas ir uzrakstījuši anotācijā: "Šis stāsts ir par bezgalīgu mīlestību. Tajā X satuso ar Y, bet tad X satuso ar Z..." (tiesa, es nedomāju, ka šīs anotācijas sacer NN/DR).

Fakit, vai nu vienu vai otru.

Nah viņi neraksta par "Kristus ciešanām" šādi: "Šī filma ir par ciešanām cilvēku labā. Tajā ņekijs džeks no Nācaretes satuso ar..." (starp citu, šo filmu esmu izlēmis neskatīties, tādēļ, ka pārāk skaidra jau ir kļuvusi pārējo attieksme. Tā pati pieredze, kas ar "Dejotāju tumsā", otrreiz negribu uzrauties)

Nē, nu vai nu teglains, vai sižeta īss apraksts, vai nu filmas BŪTĪBA. Maitas un idioti. Esmu vairāk nekā sašutis par tik cinisku attieksmi.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]jumanji
2005-03-21 13:59 (saite)
jā, nu es vēl par tiem skatiem piebilstu - krāsas!!!

man nez kādēļ tieši aizķēra tas krāsu bagātums.. nu pat nemāku tik smuki pateikt, cik smuki tas izskatījās. Gribas salīdzināt nedaudz ar ķīniešu "daiļradi" Hero un House of Flying dagger.

subjektīvais viedoklis :D

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]martcore
2005-03-21 14:38 (saite)
http://journal.bad.lv/users/martcore/32142.html#cutid1
te es uzrakstīju, kad noskatījos

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?