Chloroform Sauna ([info]martcore) rakstīja,
@ 2015-11-21 11:46:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
starp citu, nolēmu veikt eksperimentu un paskatīties, kā dotu pro scēnā spēlē meitenes
viens no pieredzējušākajiem eiropas doteriem reiz izteicās, ka viņš absolūti nesaprot, kā ķīnieši piko varoņus, tupa nesaprot viņu stratēģijas, utt
es it kā saprotu, ko viņi grib panākt, taču tas ir tiešām diezgan savdabīgi. eiropu es saprotu daudz labāk
taču skuķi
tur visa ķīnas dota nekavējoties dodas naher, tā ir reāli kaut kāda pilnīgi cita pasaule, kurā nav skaidrs, kā četras meitenes bez milzīgiem kvantumiem alkohola noskatās uz to, ko viņām piko viņu kapteine, a varbūt tieši otrādāk, tur arī piedalās milzīgi alkohola kvantumi, un viņas kā reizi kapteinei visu šito iesaka

kad pašā sākumā tiek paņemta crystal maiden, gribas ar kabatas lakatiņu noslaucīt asaru acs kaktiņā un pajautāt, kāpēc? nu, kāpēc? kristaločka ir arī mans spēlē mīļākais saports, bet tas ir tik situatīvs varonis, kuru ja ņem, tad uz pašām beigām, kad ir skaidrs, ka pretiniekam nav nekā tik ļoti ātra, kas varēs viņu zamočīt, kad tu gribi uzvarēt samērā ātri, kamēr pret kristaločkas palielināto manas pūlu nav sākuši strādāt openentu black king bāri. lai aizvērtu man muti, kā trešais piks aiziet Luna. tas tagad ir tāds maģisks kombo nikss-kristalka-luna.

gribētu teikt,ka visas šīs dievišķās idejas counterojas uz skaitli trīs, tikai oponentes tikmēr spēlē laikam ar četriem kerijiem, viņas ir vēl advancētākas. kā saports krūmos ir paņemts leons, laikam panikā, kad beigās sāka aizdomāties par staniem un diseibliem.

es savukārt sāku aizdomāties, cik kaut kādas stratēģiskas operācijas meitenes ir pasaulē izplānojušas, ja neskaita tās pašas šaha māsas polgaras.

nu vot pasakiet vēl, ka puikas spēlē labāk dotu par meitenēm tikai dēļ skilla. kāds tur vēl skills ar šādām psihodēliskām stratēģijām.


(Ierakstīt jaunu komentāru)

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?