Chloroform Sauna ([info]martcore) rakstīja,
@ 2015-06-13 18:57:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
no otras puses, atbilde uz oflaina jautājumu, vai rižais kaķis nav tas pats, kas atbalstīja holandi pasaules kausā 2010.gadā, kā un no kurienes es to varu zināt
taču varu izstāstīt par kaķu attīstību mūsu rajonā

viss sākās, visa kaķu pasaule sākās ar NL kaķi sibo. sibo bija fenomenāls kaķis pirms apēda radioaktīvās vielas pie atkritumu konteineriem - savādāk viņš nevarēja. ja comedy clubā eksistē realitātē šis personāžs, kas nepārtaukti dzer tekīlu, šnauc kokaīnu, un tajā pašā laikā drātējas ar trīs draudzenēm, tas bija kaķis sibo. viņš no sava pirmā stāvā un atvērtā loga perspektīvām bija izostījis, apēdis un izdrāzis visu rajonu. mēs negarantējam par cilvēkiem, tur kurš atzīsies, bet par dzīvniekiem toč. pēc sibo aiziešanas mūžībā uz ielas vientuļo māšu pārvaldībā palika kādi divdesmit pieci melnbalti plankumaini kaķēni, kas mēģināja bezmaz armijas ierindā pa caurumu rāpties pagrabā ziemā sildīties. vārdsakot, kaķis faktiski vienatnē radīja jaunu un ļoti bīstamu civilizāciju. kāpēc bīstamu? tāpēc, ka pēc interesēm pēcnācējus aizrāva tikai tas pats, kas radītāju - rīt un pisties.

it kā ar to nepietiktu, a ar to pilnīgi pietiek, blakusnamā mitinājās personāžs ar iesauku Dabasmīlis (iesauka vēl no bērnības laikiem). ko darīja Dabasmīlis? viņs atvēra austrumu fronti, gadus divdesmit sarunājoties ar kaķīšīem un tos nepārtraukti barojot. kas notiek, kad kaķīšus 20 gadus baro? viņi pie tā pierod, un ataicina vēl draugus no kaimiņpagalmiem. kur tādu interesantu sociālo darbinieku nav. kā rezultātā Dabasmīļa arsenālā bija bezmaz trīsciparu skaitlis ar adeptiem, un saistībā ar sibo mantojumu mēs saskārāmies ar interesantu efektu - pārsimts konkurējošiem kaķiem uz divām mājām.

jā, viens no tiem ir laikam tas rižais, kas atbalstīja holandi pasaules kausā 2010.gadā.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]nova
2015-06-13 22:02 (saite)
Dabasmīļi ir baiss spēks. Vienreiz sanāca saķeršanās ar dabasmīļu tanšu leģionu,pasakot,ka es kā biologs šitentādu barošanu neatbalstu,uz ko man atcirta "mēs ar biologiem nedraudzējamies!" (Un ar galvu arī)

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?