Chloroform Sauna ([info]martcore) rakstīja,
@ 2006-02-05 13:41:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
šonakt nosapņoju, ka izrādās: man stāvu augstāk ir apmeties [info]agressor, pie tam nevis vienkārši tā apmeties, bet gan kopā ar sievu, kuru kaut kā slepeni apņemt pamanījies. un to sievu viņš ir atņēmis futbolistam Verpakovskim (kā gan viņu sauca, Baiba laikam). Bez tam komplektā ar diviem bērniem.
pārsteigts sastopu viņu kāpņutelpā, kad viņi abi, katrs ar snovborda dēli padusē, dodas kaut kur snovot, pie tam sīči ir piestiprināti tajās ķengursaitēs uz vēdera. Agressor stāsta, ka šādi snovot esot ļoti ērti, un arī par bērniem nav jāuztraucas.

pamodos, sanāca smiekli: iedomājos kā uz sniegadēļiem no kalna zibensātrumā lejā traucas Agresors ar dzīvesbiedri, bet pakaļ viņiem mežonīgā ātrumā deso šortos tērpies atriebīgais futbolists Verpakovskis.

starp citu, varat jau pasmieties par maniem postimpresionistiskajiem bezapziņas veidojumiem, bet ja es, piemēram, pastāstītu par sapni, kā cits man tikpat labs paziņa Venstpilī nacionalizē ekspozīcijai paredzēto govi un aizved to uz Liepāju, jūs nepasmietos? Lūk, tā mīlīši, nekādas šizas te nav, itin nekādas.

baigais gads - miega bads, tev zem kājām Ararats
un neviens sūda kilovats
elektrības
līdzi nav tev iedots


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?