Chloroform Sauna ([info]martcore) rakstīja,
@ 2014-06-14 13:52:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
piezīmes uz operāciju zāles flīzēm, chi-aus
=A= labā ziņa, ka arturo vidāls (labākais sezonas pussargs itālijas čempī) atgriezās no briljanta kājas operācijas kā funkcionējošs objekts. spēlē par procentiem 30, nu, varbūt vēlāk būs labāk. plus vēl kārtībā ir diass, tāda latīņamerikas daniēles de rosi versija. aizsardzībā kosjačīja. pat isla. jo sevišķi isla. ziāmā trijotne: aleksis sančess, krutākais spēlētājs laukumā, valdivija, sākumā labs, bet vēlāk sāka pieņemt ne tos labākos lēmumus, vargass - hvz, bet nospēlēja hujova.

=B= autrāliešu treneris izskatījās vairāk pēc tiiska kalifornijas koka fazendas iemītnieka pie sestdienas grila. brešiano ar keihilu izspieda no sevis visu, ko varēja. atsevišķus vārdus bloga redakcija nevar neveltīt mailam jedinakam - domāju, pārējās divas grupas komandas ir ar mieru maksāt milzīgas kompensācijas osijiem, lai tikai mails neiet laukumā, jo šī divmetrīgā biedra (naturāli, uzliktu uz slidām, būtu otrs zdeno hara) arsenālā atrodas burvju fints "ekskavators", pie kura ar sirdi aiziet ekologi, kas rūpējas par zālāju laukumā, un pie reizes arī parastie ķirurgi, kuriem pēc tam būs jāvāc kopā detaļas. labi, labi, par jedinaku mēs jau bijām kursā.

=C= kopsummā cerīgi no čīles puses, un var just, ka komanda vēl funkcionāli nav gatava uz visiem 100, acīmredzot, cer uz pīķa iziet fināla pēdējās 30 minūtēs. mums komentators stāstīja, ka bija aptauja - kuras valsts iedzīvotāji ir gatavi maksāt no savas kabatas visvairāk par savas komandas uzvaru finālā. čīlieši tur ir pirmajā vietā, ap 600 baksiem no deguna. vismazāk - amērikāņi, 27 dolāri. ja padomā zvērīga nauda, var nopirkt picu un ieliet traktorā nedaudz texaco benzīna.




(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?