Chloroform Sauna ([info]martcore) rakstīja,
@ 2014-06-14 13:21:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
piezīmes uz operāciju zāles flīzēm, spa-ned
=A= lūk, viņa, stefānijas meijeres drāma par supernaturālajiem spēkiem - kā andress injesta no aristokrātiska vampīra pārvērtās par vidusmēra vurdalaku, un vispār tā bija nevis futene, bet kā reizi plants vs zombies 3, ļoti agrīnajos līmeņos. uz eskalējošo necilvēku truseļos ar deilī meil varēja pretendēt ja nu tikai žordijs alba, jo pārēja trijotne plus vēl nevienam nepalīdzošais havi alonso jau sen bija bāden-bāden. nu, jūs zināt, semočkas un ekstāze, spāņu karalisko klubu ikdiena.

=B= neapšaubāmi nav izslēgts, ka tā visa bija del boskes diversija sakarā ar nekontrolējamo tautas vēlmi pašizteikties par djēgo kostas tematu; vijolnieku orķestrī pa blatu iefīrētais brutaloss kostalomoss atstāja neidzēšamu iespaidu uz pārējo komandas dalībnieku trauslajām dvēseles organizācijām. tāpēc del boske pēc katra gola ar savdabīgu dakfeisu troļļoja tautiešus "ūū!"," jau viens trīs, nevar būt!!", "skat ceturtais, aijaijai, gygygyg". programmu noslēdza fernando torress simboliski atņemot huntelāram labākā modernā loha nosaukumu.

=C= jādomā, ka lūlzi ar to nebeigsies. tiesa, paskatoties uz vēlākajiem čīliešu centra aizsargu varoņdarbiem cīņā ar anglijas D-2 komandu (tiesa, pašiem čīliešiem tie aizsargi arī ir no turienes), jādomā, ka il-2 šturmovika persija lidojumus sapņos un īstenībā mēs pieredzēsim vēl.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?