Chloroform Sauna ([info]martcore) rakstīja,
@ 2005-03-11 01:41:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
1. www.bijushiedraugi.lv :))) (ar šādu saitu var kļut par miljardieri)

2. "Tumsa" ir publicējusi radio gabalu tādā kā "Green Day" manierē. Raksturīgi, ka pat šādā formātā tā neatšķiras no citiem kolektīva skaņdarbiem. Tipa, grupa visus šos gadus risina problēmas - "dziesma ir it kā sarakstīta, tagad tikai jāizštuko, kādā žanrā".

3. Toties Valtera un Rapas uzvara Eirovīzijas atlasē man liekas jauka un pamatota. Starro teica, ka šādi var sesto vietu dabūt. Es pat teiktu - šādi var sešiniekā iekļūt. Ja uz kategoriju "musicsports" skatās bez visādiem stulbiem un snobiskiem aizspriedumiem, tad kļūst reāli interesanti. Tak tāpat pārdzīvojam par savējiem, vai ne?!

4. Toties krievu un ukraiņu Eirovīzija ir ATKAL beigusies ar škandāliem (nedomājiet, ka man par to ir kāds baigais prieks vai kas, vienkārši, skatoties viņu masu mēdijus Eirovīzijas atlases laikā, kārtējo reizi raibs metas acīs) . Teiksim, Ukrainā pēdējā momentā ir uzradušies četri dalībnieki bez kādas atlases un komisijām tikai tāpēc, ka "pirms vēlēšanām spēlējuši un dziedājuši Juščenko aģitācijas laikā". Un tas arī netiek noliegts. Vēl vairāk, ar šādu tekstu tas būtībā arī tiek pasniegts. Galvenais, ka neviens no šiem kolektīviem neuzvarēja, tas bija tikai "labas gribas žests", vai kaut kā tā. Bet sviests, anyway.

5. Vakardien tika n-tās reizes redzēta frāze "ne mazākās idejas, par ko balsot" un nedaudz mazāk nomierinošais balsotāju procents prognozēs. Tātad idejas kādam ir, tas ir labi.

6. Ā,beidzot saprotu, par ko Shelly saskaitās - http://journal.bad.lv/users/shelly/305929.html.
Tikai, ar ko "uz reklāmas plakātiem attēlotais Lujāns jau sāk šķist visai seksuāls" atšķiras no mana posta, nesaprotu gan.

7. Reģistrējuši NBP. Nezinu, varbūt tas arī ir pareizi, jo saprot, ka nekas šajā sakarā nemainīsies. No otras puses mani uztrauc lūzeriskais likuma formulējums (kā "pret konstitūciju"? A "pret neatkarības deklarāciju" slabo?)


(Ierakstīt jaunu komentāru)

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?