Chloroform Sauna ([info]martcore) rakstīja,
@ 2006-01-16 14:20:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:mois charman

Attiecībā uz "Visu Latvijai": es esmu ļoti priecīgs par to, ka šāda partija radās, jo tagad beidzot parādīsies reālais spēku samērs. pirmkārt, radikālo nacionālistu spēki šķeļas, kas nevar nepriecēt (analoģiski kā kreisie). Un TB kaut kā nejauši desmit kilometrus līdz uzpildes stacijai ir beidzies pēkšņi benzīns.

protams, ka divi mazi grupējumi ir daudz krutāk nekā puslīdz prāva partija ar pretenzijām uz saeimu.

TB es ieteiktu turpmāk izmantot politiskajā reklāmā sekojošu sloganu: "mums nav nepieciešamas killerpartijas! Mēs spējam radīt tās paši!" Tā vai tā būs jālūkojas apbēdinošajā rezultātā "1,4%"



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]vienna
2006-01-16 14:46 (saite)
kaut kā jau tēvzemieši tagad raustās no VL. kādēļ? tādēļ, ka fanātiskie un enerģijas pārpilnie patrioti noēdīs krēslus, un apvienots bloks drīz vien radīs šķelšanos iekšienē. lai tikai tiktu valdības mājā, tad šis ir risinājums, kā uzdabūt procentus. bet tas jau tāpat ir skaidrs, ka viss sadrumstalosies agri vai vēlu.

Latvija ir Lielo Staiguļu Kabinets [es to par migrējošajiem deputātiem]

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]martcore
2006-01-16 14:54 (saite)
vienna, aptver, ka tagad vēl mass media par šiem VL ultrastāriem klusē. kad viņi parādīsies politikā, viņiem katra mutes atvēršana kļūs par kompromātu, un viņi atškirībā no TB nav nekas, nulles. avīzes viņus iznīcinās trīs stundu laikā.
savukārt TB bez viņiem - stabilie 1,4%

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]vienna
2006-01-16 15:01 (saite)
Saeimā ir pietiekami daudz svilpaunieku, kuri tieši šīs frāzes izmantos politisko pretinieku neitralizēšanā - t.i., tiesāsies hehh. nu būs interesanti, bet tajā pat laikā - šausmīgi. šķiet, ka šajās vēlēšanās nebūs īsti par ko balsot. jo tas ir viss viens liels bizness un politiskais spams ir tikai pamatīgs blefs, no kura jau šķebināt sāk jau tiklīdz kāds savu interešu fīrētājs paver muti. nebūtu Eino tā nošmulējies, balsotu par viņu. tāds taisns cilvēks, bet viņa drīzu krišanu paredzēt varēja jau pirms ievēlēšanas, jo tas ikvienam bija skaidrs, ka lielākais deķa gabals nekad netiks kādam atdots. tēlaini izsakoties, jo vairāk kāds velk deķīti, jo nervozāk sāk dūres vicināt visi pārējie, līdz viss beidzas ar kopīgu līdera piekaušanu. no stratēģijas viedokļa daudz feināk ir kļūt par vadoni otrajā vai vēl labāk - trešajā piegājienā. jo pēc trešā piegājiena vienkārši vairs nav citu alternatīvu. to redzam tagad mesjē K. pozīcijā hehh.

tautas kalps ir tik sasodīti novecojis apzīmējums. bet jaunu apzīmējumu vēl nespēju izdomāt hehh ;)

atgriežoties pie VL dibināšanas, paredzu, ka būs aizraujoši cīniņi un patriotiskas parādes ar spēcīgiem tekstiem.

sagaidāma dulla atvasara un rudens

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?