Kāds rakstīja,
Nē, mūs Dikenss uzaudzināja. ;)

Kas attiecas uz G.Kasparovu, atņemot 2 neveselīgās attieksmes: a) fanātisms b) noliegums, kas balstīts uz piekasīšanos dēļ popularitātes; tomēr jāatzīst, ka šis tas Ms. Dickensai Jr. tomēr ir nodarījies greizi.

Grāmatas atkārtojas. Jā jā... struktūra ir tā pati, notikumi (sižets) ir līdzīgi, klimakss (pardon) ir tāds pats. Šīs nav sešas grāmatas par Kasparovu. Šī ir vienas grāmatas 6 versijas. Jo sanāk ļoti savādi. Jā, ir attīstība it kā. Jā, ir visvisādi notikumi, nupatās kā būs WW2 Ms.Dikensas izpildījumā acīmredzot. A mūsu draugs Kasparovs paliek nemainīga vērtība! Excuse my French, bet cik ilgi?!

Okei, varbūt pēdējā grāmatā kaut kas notiek - man tā šķiet (atvainojiet, ja kļūdos, man ar šīm grāmatām ir tā, ka izrauju pa nakti un tad izmetu, jo pārlasīt jei bogu negribas, bet neizlasīt arī nevar) - bet too late, too late... un tas pats izskatās tāpēc, ka autore ir izmetusi savu varoni no Privet draiva un nu īsti nesaprot, kur viņu iebāzt TĀ LAI LIELĀKĀ DAĻA NOTIKUMU JOPROJĀM NOTIKTU SKOLĀ.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?