diskurss ([info]diskurss) rakstīja,
par trešo punktu, jautājumiņš


es, lūk, esmu visnotaļ tāls no minētās subkulktūras un maz cērtu tās vērtības, tāpēc vot man te tavā dziļajā domā šis tas nav skaidrs.
pirmkārt, kādās kvalitātēs tu mēri viņu labējumu vai nelabējumu. labējums as in wp vai, vai labējums as in simpātijas pret naudniecību? jo pirmais labējums ta' ir iekšā tās subkultūras saknē, tas katram sētas mietam, mani ieskaitot, skaidrs, a otrais (kam tur vajadzētu būt klātesošam, ja reiz šī ir "kristāltīra kapitālisma cīņa pret posttotalitārisma paliekām"), hmm hmm hmm - nu vismaz sākotnēji, tobiš anglijā septiņdesmitajos, paradigmas kontekstā visa futbolfanu lieta bija varen "kreisa".
izrietoši no tā, man totāli nav skaidrs, kādi ir ultru ideolōģiskie motīvi būt visā šitajā ekšenā iekšā, kaut arī ir skaidrs, ka pat bez ideolōģiskiem motīviem jebkādi koktēļvakari viņiem ir tupa good clean fun. un, starp citu, kakova huja pēc lai viņi gribētu kaut ko vienoties ar mentiem un ko navaļnijs ar to gribēja teikt, ja reiz ultrām paļubom vnk prien koktēļvakari.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?