Chloroform Sauna ([info]martcore) rakstīja,
@ 2013-10-13 21:00:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
rezumējot šodienas ķinīti

pacific rim - ļoti skaists, taču šausmīgi neinteresants kino. kinodramaturģija tomēr balstās uz konfliktiem (ne tikai militāriem, bet, piemēram, arī jūtu un pienākumu konfliktiem, etc), kuru rezultātā varoņi pieņem kaut kādus lēmumus, attīsta raksturu, etc. kā arī uz prikoliem. konflikts pacific rimā ir tikai viens - kraut milzu staigājošai haizivij pa tablo. kad ir atsista trešā līmeņa haizivs, level up, ejam sist ceturo. vēl ir galv.var. savādas attiecības ar viņam līdzīgu pilsoni krievu 90-o sākuma bandītbojeviku garā. no prikoliem - tikai dižā dramatiskā aktiera rona perlmana liktenis un vēl ķolka, kas izskatās pēc ķolkas no skota pilgrima (japāniete ar mākslīgi paplašinātām acīm). ļoti izskatās, ka mūs ir apčakarējuši, un del toro ir uzfigačījis haltūru.
otrreiz nesk.

white house down - nu tas ir bez piecām minūtēm hot fuzz, bezgala pašironisks veikums, acīmredzot, kaut ko tādu emmeriham ir ieteicis viņa psihoanalītiķis.
afigkino


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]goddes
2013-10-13 22:05 (saite)
Pacific rim ir ietilpinājis sevī divas draņķīgas lietas, subkektīvi. Godzilla, kas ir konkrētam etnosam tuvs un līdz ar to arī japāniete figurē priekšplānā un transformeri. Gan jau savam skatītājam selektīvi tendēts produkts, bet es saku 1 zvaigzne no 10:/

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?