Chloroform Sauna ([info]martcore) rakstīja,
@ 2005-12-23 02:31:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:sc/lj

[info]kangaroo spēj izlakt 3l degvīna vienā vakarā.
jāiet stūrītī uzpīpēt.



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]kangaroo
2005-12-23 08:48 (saite)
Tas bija pirmajā mēnesī, ka "Latvijas Balzāms" sāka tirgot "Vodka LB". Tā bija īpaši laba manta- maigu garšu, bez smakas... Tāda, kādai jābūt vodkai pēc visiem klasiskajiem standartiem. Tāpēc tie 3 litri tā vēsi aizgāja. Es pat nebiju galīgā ķēmā, bet vienkārši ļoti jautrs. Pat kājums vājums nebija piemeties. Otrā dienā- nekādu pohu. Tas bija viesnīcā "Sigulda" viena pamatīga tusa laikā. Tur vēl kādi cilvēki divi izdzēra tikpat un kādi pieci apmēram litru katrs. Un visiem bija vienāds efekts- bez visādām vemšanām, pohām un baltajām pelītēm. Tagad "LB" ir sūds no sūdiem- tāda pati kā Latvijā ražotās Moskovskaja un citas. Tikpat labu dzērienu esmu baudījis tikai vēl vienu reizi- Ungārijā persiku palinku.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]martcore
2005-12-23 09:00 (saite)
lūk, lūk, man arī radies iespaids, ka tagad dzeramais aparātā neapgriežas pietiekoši daudzas reizes un neattīras no visiem riebīgajiem metāliem.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]kangaroo
2005-12-23 09:15 (saite)
Fūzeļi un zilskābe. Jēlspirtu pietiekami neattīra...

Ir dzirdēti stāsti, ka balzamkā tirgojot vienu un to pašu šņabi pa dažādām cenām- atkarībā no tīrības pakāpes. Ķipa, ja gribi pa lēto- lūdzu, tikai lietotāji otrā dienā sprāgs nost. Ja gribi, lai nesprāgst un liela pie tevis pirkto mantu, tad reku ir tādā pašā pudelē, bet par latu dārgāks.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]martcore
2005-12-23 09:29 (saite)
es kādu laiku praktizēju nelegālu dzērienu iegādi no Krievijas; ceņņiks sanāca par aptuveni 50% lētāks nekā šeit veikalos. šķiet, ja Krievijā kāds izgatavo sūdīgu šņabi, tad rūpnīcas direktoram ar tukšo pudeli pārsit galvu.
no Krievijas pērkot - Talamors maksā aptuveni Ls 8(!, LV veikalā laikam kaut kur Ls 20 ), "Černogolovka" vispār kapeikas.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?