Flēra ([info]fleur) rakstīja,
Zibmabves ļooooti garšīgā zupa!
Sastāvdaļas:
2 ēdamkarotes olīveļļas
1 zilais sīpols, smalki sakapāts
4 ķiplokdaiviņas, sašķēlētas
lielā bundža mizoto tomātu savā sulā ar čili piedevu (ja nepatīk pikants ēdiens, var aizstāt ar vienkārši tomātiem) vai tomāti parastie+čili pipars atsevišķi
mazā paciņa saldā krējuma
puslitrs vistas buljona
1 tējkarote kaltētas raudenes vai viena ēdamkarote svaigas
200g Gorgonzolas siera (var arī kādu citu krēmīgu zilo sieru)

Katlā uz vidējas uguns uzkarsē eļļu, liek cepties sīpolu un sāli, pēc brīža pievieno ķiploku. Kad tie pasautējušies, pievieno tomātus un buljonu, pagaida, līdz virums uzmet burbuli. Tad pievieno saldo krējumu un raudeni un uz mazas uguntiņas bez vāka vāra apm. 40 minūtes. Kad laiks pagājis, pievieno zilo sieru, pagaida, līdz izkūst, un zupu sablenderē. Pagaršo, vai nav sāls par maz, piekoriģē, ja vajag, un gatavs.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?