pro yr life
ziniet, draugi, savos 36 gados esmu pēkšņi nācis pie budistiskas atklāsmes
ka gaļa salātos nav vajadzīga vispār
tobiš
NO GAĻAS SALĀTOS NAV NE MAZĀKĀ TOLKA NE GARŠAS, NE KONSISTENCES ZIŅĀ
to es apgalvoju kā tikpat zvērināts gaļas ēdājs, cik brūkings neēdājs
no gaļas tolks ir tikai tad, ja tās ir salīdzinoši daudz attiecībā uz visu pārējo
skatoties man acīs, cenšaties atbildēt godīgi - vai nav pohuj, ko griezt rosolā, desu, cīsiņus, vistas fileju, šķinķi, marinētu tītaru
majoneziks ar gurķiem tāpat aprij visu
kaut kādi "žāvētas vistas salāti" ar žāvēto vistu nosaukuma avangardā
patērētājam tiek dota brīnišķīgā iespēja censties uzminēt, kurā brīdī viņš ēd vistu
un tā ir faktiski ar visiem gaļu saturošiem salātiem
par krabju nūju mākslinieciski amatniecisko pašdarbību vispār neizteikšos, es nesaprotu, kāpēc tas viss ir vajadzīgs
nē, čuvaki, salāti - tie ir dārzeņi, augļi, sēnes, olas un siers, ar kuriem var rakstīt simfonijas
krējums, majonēze, sinepes, dažādas mērces
fuck meat
un tas viss ir lētāk, nekā griezt iekšā kaut kādu par daudziem miljoniem naudiņu nopirkto delikateses ruleti
(Lasīt komentārus)
Nopūsties: