Chloroform Sauna ([info]martcore) rakstīja,
@ 2005-03-02 11:03:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Biju spaidermens (specveltījums Starro & KeiBī)
Sanāca tā. Es izgāju no istabas uz virtuvi mazliet uzpīpēt un aizvēru istabas durvis. Kad pēc uzpīpēšanas nācu atpakaļ, protams, bija nostrādājis leģendārais šleperis (šādi - otrreiz astoņos gados, bet pagale tak vienreiz gadsimtā izšauj, ne?!). Kujova. Esmu maikā, samērā ledusaukstā virtuvē ar ļoti neskaidrām perspektīvām. Pirmais, kas ienāk prātā, ir, protams, atslēgas atmūķēšana, lai arī pats zinu, ka pēdējo reizi viņa ir ar atslēgu (!) piekritusi atslēgties vēl krietni pirms millēniuma. Rezultāti adekvāti.

Variants 2. Ņemam Ariana lielās knīpstangas un mēģinam atspiest vaļā. Lai arī pats zinu, ka tas metāla gabals ir vismaz rādītājpirksta garumā. Rezultāti adekvāti.

Palika trīs varianti: a)taranēt kā vērsim durvis, kamēr sabrukšu es vai viņas; b) doties uz bēniņiem, ņemt striķi (nē, ne kārties) un strauji iebrukt caur logu; c)x. Variants a tika divreiz pielietots, bet tad es sapratu, ka negribu tās skaidas pēc tam slaucīt. Variants b atkrita tāpēc, ka palika žēl aizlīmēto logu. Nu pats taču līmēju. Līmēt vēlreiz - nea. Ķeramies pie varianta c.

Tādos brīžos cilvēkā mostas titāniski spēki. Šie spēki liek iekļūt tavā, starro, istabā, atbīdīt galdu un tālāk "pāri māju jumtiem, paralēli elektrības vadiem". Ar vadiem kaut kā tiku galā un dabūju tās nolādētās starpdurvis vaļā tieši tik daudz, lai varētu šķirbā ievietot rumpi (precīzāk, tā daļu). Tālāk priekšā - protams, skapis (kā supervaronis manā galvā visu laiku stāvēja Normens, kurš pamanījās šo triku, gan citā ekspozīcijā, paveikt kā tāda līdaciņa). Atbīdīt skapi, bīdot to uz priekšu nevis uz sevi - nonsenss. Starp skapi un griestiem (plus vēl ieskaiti starpdurvis) ir sprauga, pa kuru varētu izlīst pāris kroļiki nevis metrs deviņdesmit augstumā un ap 70 kg svarā.

Un tomēr es to kaut kā paveicu. Divreiz iesprūda galva, vienreiz pleci un vienreiz pakaļa. Tagad skatos uz to kroļiku caurumu un nespēju noticēt, ka es to esmu izdarījis. Biju spaidermens. Skatoties no gaišās puses, esmu notīrījis arī skapjaugšu no putekļiem, ja kas.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?