Chloroform Sauna ([info]martcore) rakstīja,
@ 2012-08-23 15:25:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
ja jau rasbainieks par jaunajaam indie grupaam, tad es par albumu, kuru klausos, nepaarspiileejot, katru dienu, un kas buutu laikam pelniijis lielu kulturologjisku tekstu, bet gribas kaut ko sinergjisku ar autoru

ja kanjes "my beautiful dark twisted fantasy" kaads sameera traapiigi nosauca par hiphopa "serzhantu peperu" (lai arii driizaak gribas saliidzinaat ar tipa rokgrupas queen virsotneem), tad aesop rock "skelethon" - tas ir hiphopa "unknown pleasures". pirms pieciem gadiem ar savu "non shall pass" vinjsh bija underground hiphopa frontmens, bet def jux leibls (kopaa ar njujorkas eastern conference records) - bezmaz visa zhanra progresiivaa seja. ja paklausaas "non shall pass" un "skelethon", tad shie pieci gadi jezupam ir nogaajushi no jokiem par zaljo un zilo tableti liidz vietai, kur aklais neo ieguust ultravisionu; radiit tik paradaksaalu fiilingu kaa dzejolii par suni "ruby'81" reti kam izdodas sasniegt pat oficiaalajaa literatuuraa. un te ir runa ne tikai par aesopa intelektu, kas ir aptuveni zhurnaala "edge" redakcijas liimenii, drsuku neaizvelkot liidz new yorkeram.

luuk, shie pieci gadi, kuros aesops pazaudeeja faktiski visu, kas vinjam bija daargs (labaakaa drauga un leibla biedra kamu tao naave jau vien bija trieciens) - tas ir celjojums, kas saakas kaa jautrs un huligaanisks vakara izbrauciens louraideros (vispaar jau tur ir par motobaikiem, bet labi) kopaa ar draugiem pa holivudas bulvaariem, lai turpinaatos diezgan shausminoshaa vientuljaa pusnakts tripaa uz malholendas shosejas ar avaariju un klainjoshanu tumsaa. protams, vinjsh te tieshaam ir cilveeks, kas ir nostaajies viens pret visu pasauli, shajaa ciinjaa vinjsh zaudee, tachu atshkjiriibaa no toma jorka (peec "leisureforce" mees nevaram apiet sho tematu) kljuust tikai veel niknaaks, kompromisi ir beigushies, ritmi no dzelcelja uzbeeruma akmenju laviinas kaa "zzz top" iet liidz avangardam kaa "crows", teksti no staastiem paarveershas tieshaas intuitiivaas bezstruktuuras translaacijaas, jo, galu galaa, te arii visa vide ir taada, kuraa varaviiksnes aiziet degshkjidrumaa, bet unikorni - shashlikos.

iespeejams, kaut kaada zinjaa "skelethon" vareetu pamatoti nosaukt par epitaafiju uz underground hiphopa kapa piemineklja, tachu jaareekjinaas, ka zaarkaa tiek meegjinaats ienaglot sameeraa dzivu pravieti. labaak nebuutu meegjinaajushi.

birds of a black / black feather stick together forever and ever and they always remember you and all of the shit you do / they pass it to the baby birdies and then they remember too / little baby blue eye's eyes turn black, dzied kimia dausone

nedomaaju, ka shogad buus kaads speeciigaaks ieraksts.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?