Chloroform Sauna ([info]martcore) rakstīja,
@ 2012-05-06 05:22:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
setaps? apsets?
draugi, mēs esam lasvegasā, kur tūlīt norisināsies galvenais boksa vasaras pasākums floids meivezers vs migels koto

pirmo anderkārdu ar karlosu kintanu es nogulēju, otrajā anderkārdā veterāns stīvs forbss vs džese vargass (23 gadi, no meivezera promoušeniem). floida protežē izskatījās tā, ka ļoti sagribējās atpakaļ rozentāla, atvainojos, fredija rouča bērnus. jā, viens no viņiem paniski baidās no pretiniekiem, bet otram ir japāņu sievietes āda, taču labāk tā, nekā skatīties uz džeisonu stetemu, kurš no trešās rindas, šķiet, mēģināja uzspļaut džesem vargasam astotajā raundā, taču netrāpīja.

tagad sauls alvaress pret šeinu mosliju. GBP setaps. moslija izredzes? palikt dzīvam pēc piektā raunda. jāsaka, ka pilnīgi bezjēdzīga cīņa saulam (a cīņai ar kermitu cintronu bija jēga?), pilnīgi tīra birokrātija. a ko var darīt. sauls kanelo a. nāk vienpersoniski nomainīt visu iepriekšējo paaudzi, un kurš teica, ka iztiks bez upuriem? meksikāņu rižiks braukā pa lasvegasu ar gāzenvāgenu, pieminiet manus vārdus.

+ kanelo ļoti atgādina štirlicu kafejnīcā, kur dzīvesbriedes vietā uzstājas šeins. pēc ilgā un kaislīgā latīņamerikāņu skatiena tiek krasi samazināta distance. te mēs gaidījām daudz ko no promouteru pielaulātās draudzenes, teiksim, ar elkoni pa zodu. a rezultātā saņēmām ar galvu pa uzaci. alvaresam asinis un sejā ledus miers. viņš nevis satrakosies, viņš kļūs vēl fokusētāks, domāju.

+ moslijs na to i moslijs, ka nekrīt pēc tādiem klasiskiem dramatiskiem kreisajaiem āķiem. un vispār labi turas. un samērā maz dirt'a, kuru tāpat moslijam 40 gados var piedot. un pretinieks nelien klinčos, kur visu netīrās veļas mazgājamo mašīnu var ieslēkt. jā, visvairāk šobrīd ir jāuztraucas par moslija labo plecu klinčā, kas var turpināt šeina galvas uzsākto.

+ moslijs dzird mūsu redakcijas pārdomas un aiziet klinčot. alvaress ultratuvā distancē pēkšņi sajūtas kā zivs ūdenī. šeins sajūtas kā zivs uz sauszemes.

+ tā ir modernā boksa klasika, kas tagad notiek ringā. moslijs ir dievišķs. kas to būtu domājis. trilleris, čiorts.

+ they stole the show. zāle aplaudē stāvot kājās. ja kaut kā tāda dēļ nav vērts celties piecos no rīta, tad kā dēļ vispār ir vērts? ņemu savus vārdus par bezjēdzīgo cīņu atpakaļ, esmu rūgti maldījies, šis bija feijerverks un par to jāpasaka paldies šeinam. nu a uzvara...protams, sauls pēc punktiem. moslijam nepietika nokdaunam, nepietika. nu a, kanelo, lūk tev kauja, kuru atcerēties visu dzīvi, mēs ta točna atcerēsimies. ufff. emocionāli iztukšots.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]obrazs
2012-05-06 19:41 (saite)
Nu ja šitā... nāksies tomēr noskatīties līdz galam

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?