Chloroform Sauna ([info]martcore) rakstīja,
@ 2012-05-04 22:09:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
par pc geimiem mazliet

dear esther - ļoti jauks etnogrāfisks pasākums, kas sastāv no ilgstošas pastaigas pa salu, uz kuras nav nevienas dzīvas radības, bet ir ļoti jauki augstas izšķirtspējas zāļu stiebri un brīnišķīgi atšeiderēts ūdens. walkthru ir pieejams jāņa rozes grāmatnīcā, saucas "tibetas dzīvo un mirušo grāmata". vārdsakot, the first zen-game in the world.



saints row: the third - āāāā, dzīvo miroņu nakts, zis geim is brot ju bai THQ+Volition (!!!!!!!). viss, ko dara šis konglomerāts vienmēr izskatās pēc pilnīga retro oldskūla (pie tam nez kāpēc jēdziena sliktākajā nozīmē), kārtējo reizi līdz absurdam novests postmodernisms, taču viena lieta viņiem ir laba - story = action. tajā pašā laikā skaidri aiz horizonta rēgojas treša kontinents, pie debesīm lidinās "kingpin" spalvu-gubu mākoņi, upes krastā aug "XIII" bērzi, pār pilsētu slejas stīmpanka ceļamkrāni, jūs saprotat?! es, liekas, esmu sapratis - THQ+Volition cenšas uzdzīt nostalģiju tad, kad nostalģijai laiks vēl galīgi nav pienācis. uzbrukums bankai čou juņ fata maskās un slaideris, ar kuru var regulēt animētā krāna izmēru animētās biksēs (nē, tas nav eifēmisms, tā ir skarbā realitāte) - nu, tas viss pēc kādiem gadiem 5-10...
tobiš, ir kruta, un spēlē ar zināmu sajūsmu, tikai, ja īstajos blokbasteros tu ik pa laikam nodvesies "vau!", tad šeit sejā ir permanenta WTF izteiksme ) 




(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?