Chloroform Sauna ([info]martcore) rakstīja,
@ 2011-11-28 08:58:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
lotro jaunumi:

pirmkārt, sev par lielu atvieglojumu es konstatēju, ka ar vietējā viduszemes e-pasta palīdzību ir iespējams pārsūtīt atačmentā trīsdesmit saksaula dēļus. paldies gendalfam par šo maģiju. tas ļoti atvieglo koordināciju starp galveno čaru un profesionālo nēģeri - tā, ka mums būs i bruņas, i ieroči, i opāliem un ametistiem rotāts dolče gaabna saksaula loks. mako varēs tikai skaudīgi nopūsties.

otrkārt, un tas ir pats galvenais, es beidzot veicu uzkrājumu kapitālieguldījumus.es nopirku zirgu!!!
par 500 sudraba gabaliem (tas ir diezgan normāli, jāsaka). zirgu sauc bekija, un jau pirmajā piegājienā mēs no astoņdesmit metrus augstas kraujas uzpisāmies kaut kādam nelaimīgam lūsim uz galvas. sanāca skaidrošanās.
čuvaki, pēc nedēļu ilgas skraidīšanas ar nebūt ne tik mazajām un spalvainajām kā hobitiem kājelēm jāt ar Savu Personisko Zirgu, kas tev ir pieejams Jebkurā Laikā - tas ir ahujenna, tā ir sajūsma un neizsakāms kaifs, visas zvaigznes nobirst tev pie kājām. tagad mēs kopā būsim vienmēr, visdrīzāk - brītaunas cietumā vai torinsgeitas katorgā. sāku saprast tos lietotājus, kuri uz zirga sāk jāt iekšā veikalos vai mēģina rakt rūdu nenokāpjot no četrkājainā drauga muguras.

tā, kā bekiju vajadzēu turēt kādā garāžā, nolēmu iegādāties māju. par 1000 sudraba gabaliem. un to arī izdarīju.
tagad mēs mitināmies netālu no midlmārčas, čestvudas houmstedos, nevervortas miegaini kriminogēnajā rajonā. pa logu paveras brīnišķīgs skats uz purvu pāri lielceļam. no mēbelēm pagaidām ir tikai kamīns, taču vietējā šņabja bodē man piepisās kaut kāds frīks dezigners, kurš te piestrādā par vietējo provinciālo tatjaniču ļebeģevu, paziņoja, ka mans žogs ir gavno, vārdsakot, tuvākajā laikā paredzētas spilgtas dekoratīvas izmaiņas.

that's what i call progress



ak, jā ar zirgu vēl var piedalīties festivālos. zinām tos festivālus, esam bijuši.  es dziedāšu dziesmu par draugiem un bekija piebalsos " jē-jējē-jējē".
jāiet būs apdirst neiborhūda tupie kaimiņi.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?