Dunduks ([info]dunduks) rakstīja,
kaut kādas atmiņas
magiem kopumā nav nekādas vainas, ja neskaita to, ka warlocki īsti nestrādājot tā kā vajag. it īpaši ja ņem normal režīmu, kas nozīmē, ka tavi area-effect spelli netrāpa taviem komandas biedriem.

monks ir nedaudz pain-in-ass sākumā, bet vēlāk rullē - fighter tipa chars labs arī tāpēc, ka nedaudz vēlāk tīmā būs pieejami magi (tas, ka viņi mēdz būt nedaudz dumji un sprāgt kā mušas brīžiem ir atsevišķs stāsts un no tāda viedokļa no vienas puses paša mags ir labāks, piedevām ņemot wizard un paņemotkaut kad nedaudz vēlāk thief klasi var iztikt bez NPC piedāvātā zagļa; tāpat novēlu uzreiz samierināties, ka dažādiem chariem ļoti patīk skriet visur kur ignorējot lamatas un atcerēties, ka attieciebā uz saviem NPC ir tāda komanda, ka stāvi-šeit-maita). ņemot monku gan jāsamierinās, ka jāpaliek vien būs pie singl-class. jā, un visi NPC arī ir sungl class.

ja grib visus močīt tad interesanti ir brutāli dwarvu faiters ar sorceress, resp., kvalificējas reddragonsdisciple, kam ir nevāji statu bonusi, man pat gribētos domāt, ka teju uz exploitu robežas.

ja pareiz atceros, tad pirmās normālās kamas varētu būt pieejams ceturtajā lokācijā, kurā nokļūsi. vienīgi rēķinies, ka var būt problēmas ar $$$ tobrīd vēl un, ka $$$ vajag apieties saprātīgi, jo vēlāk noderēs.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?