Chloroform Sauna ([info]martcore) rakstīja,
@ 2011-09-18 06:40:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
friday night lights 2
nu čo, main events.

vakardien pārskatījos visnopietnāko cīņu, kuru līdz šim bija aizvadījis meivezers - pret zebu džūdu 2007-jā. tolaik viņi skaitījās trīs visperspektīvākie bokseri pasaulē - floids,menijs un zebs. tā bija ļoti savāda cīņa, kur otrajā raundā meivezeram neieskaitīja nokdaunu tiesnesis (tas bija karverss, kas tiesāja?!); trešā beigās arī bija tuvu nodaunam.pirmosčetrus raundus meivezers paveica trīs veiksmīgas darbības - trīsreiz aizgāja klinčā, kad pizģecs bija jau pie durvīm. un viņš bez visas savas izcilās vēstures (un boksa supergēniem) man šķita ārkārtīgi tups bokseris. nevis vienveidīgs (nu,vienveidīgs ir arī,teiksim, migels koto), bet tieši tups, tāds, kas nespēj mainīt taktiku ringā, kad tas ir nepieciešams, un kaut kādas ķermeņa kustības izdara tikai tad, kad nabaga tēvocis rodžers meivezers aiz virvēm viņam aiznes mesidžu līdz smadzenēm. piedevām paiet laiks, kamēr šis mesidžs vēl tur izšķīst, un no burtiem, vārdiem, teikumiem konstruējas floidam saprotamā konstrukcijā. savādāk viņš stāv kā barāns, kamēr zebs viņam plivinās apkārt.

bet nu labi, es ticu, ka floids ir izcils bokseris. šī ir viņa trešā cīņa četru gadu laikā. iepriekšējās divas - markess un moslijs. pārējā laikā tiek dzerts ar 50-Centu. ready to rumble, amerikas un aregentīnas himnas, un šķiet galvenais gada notikums sportā (menija cīņu ar mosliju par tādu nevar uzskatīt estētisku apsvērumu dēļ).

upd1: o, lūk, kur sēž taisons ar pilnīgi apdullinošu džāru. parādiet mums arī lenoksu!
upd2: a melnoranži pleķoto halātu floids meivezers jaunākais šķiet ir pagatavojis no floida meivezera vecākā personiskās gumijas laivas! foreles var justies brīvi.
upd3: no abu bokseru milzīgajām jostām, ordeņiem un regālijām, kuras nes svīta, apdirstos gan kadafi, gan brežņevs
upd4: vau, viens no sānu tiesnešiem adelaīda bērda, sen nav redzēta
upd5: high tension wire diezgan.
upd6: pēc pirmajiem 3 raundiem varu pateikt - meivezers ir kārtībā.
upd7: un, lūk,kā viss beidzās - ortiss neizturēja un iejauca meivezeram ar galvu pa zobiem. pēc tam atvainojās. un pēc atvainošanās acumirklī (nanosekundi pēc tam, kad tiesnesis pateica - box!) saņēma nokautu. afigenna. šo pasākumu vēl mēnesi kruķīs telekanālos. fantastika ))
upd8: būtībā, tas, kas notika = abi bokseri rupji pārkāpa jebkādu boksa ētiku.
upd9: fiesta turpinās - meivezers ar matjukiem sūta nahuj apkārt visus, kas uzskata, ka viņš ir rīkojies kā mēsls. a tā, šķiet,šobrīd uzskata visa vegasa :) škandāli, intrigas, izmeklēšanas!
upd10: gaidam 50 centa jauno elbumu. paldies man par lielisko reportāžu no vegasas.


(Ierakstīt jaunu komentāru)

Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?