Chloroform Sauna ([info]martcore) rakstīja,
@ 2010-03-09 07:13:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
es te veicu nelielu analītiku par kāpostu zupas vārīšanu
arī pēc jūsu ieteikumiem
buljons ar visām iesaistītajām garšvielām tomēr bija lielisks, taču tā bija par maz
tātad gaļu vajag vairāk, kāpostus mazāk un ūdeni lielākos apjomos

lai arī varbūt ūdeni nevajag nemaz, gaļas daudz, pie tam nevis vārīt, bet cept, skābos kāpostus ēst klāt tāpat, taču tad pazūd buljons
vārdsakot, aizvien esmu radošos meklējumos


(Ierakstīt jaunu komentāru)


(Anonīms)
2010-03-09 08:32 (saite)
mēs ar rasbainieku Tev veselu kāpostu sāgu sarakstījām:
http://klab.lv/users/rasbainieks/1197834.html

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]martcore
2010-03-09 08:35 (saite)
paldies, es redzēju! :)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]laboratorija
2010-03-09 10:48 (saite)
Es parasti sajaucu burkas saturu ar ūdeni attiecībā 1:1 un vāru trīs minūtes.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]martcore
2010-03-09 10:54 (saite)
es nepirku burkā, bet tajā iepakojumā, kurus pārdod maksimā

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


(Anonīms)
2010-03-09 12:10 (saite)
kāposti jāpērk uz tirgus!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


[info]martcore
2010-03-09 12:13 (saite)
da vispār nav lielas atšķirības
buljons tāpat izdevās kruts

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?