losthighway ([info]losthighway) rakstīja,
Nēsmu pamanījis dzīvnieku sugu, kura pārtiku pirktu veikalā vai audzinātu kā mājdzīvniekus, ar to laikam viss ir izteikts - mēs esam pārkāpuši dzīvnieku robežai pāri un mums it kā būtu jāsāk rīkoties un dzīvot atbilstoši (jautājums protams vai mēs to vēlamies).

Citādi nogalināšanu uzskatu kā ikdienisķu parādību, ja tā netiek veikta ar naidu, mantkārību vai citādu tikai cilvēkiem esošu laika gaitā radušos īpašību. Tai skaitā arī cilvēku nogalināšanu, nēsmu liekulīgs teikšu, ja tas ir vajadzīgs izdzīvošanas vārdā, tad tikai uz priekšu. Arī dzīvnieku pasaulē nēsmu novērojis, īpašu mīlestību savas sugas ietvaros, ja runa ir par izdzīvošanu.

Aspektu, ja mēs nenogalināsim dzīvniekus, tad to izdarīs vilki (vai jebkas cits iekavās) neuzskatu par atbilstošu, jo viņiem vienkārši nav un nebūs kur dzīvot un tie kas būs par daudz tāpat tiks izšauti vai arī ja vēlies atbilstoši dabas likumiem, tad ņemto vērā cilvēku skaita pārspēku tos vienkārši var arī tāpat aplenkt un ar rokām kaklus salauzt, rīkles pārplēst vai vienkārši nožnaugt. Tas protams jau kā joks skan, bet izdarīt to var :). Cits jautājums jau par to ka mēs esam kļuvuši fiziski vāji (Sparta te sen vairs nav), bet gaļas ēšāna vai neēšana to vairs neizmainīs.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?