* ([info]inese_tk) rakstīja,
medīt. jā.
es domāju, ka cilvēks kurš ēd gaļu nav liekulis tikai gadījumā, ja viņš pats ir spējīgs nogalināt. to es atzīstu. ja tu spēj to govi ar skumjajām acīm vai cūciņu ar rozā šņukuriņu vai briedi ar dižžuburainajiem ragiem nomušīt - ēd.
mani visā tajā gaļas ražošanas un patērēšanas industrijā šausmina tas, ka cilvēki pērk desas ar laimīgu cūciņu zīmējumiem virsū un nesaprot, ka tā ir dzīvība. un tas cik daudz gaļas izstrādājumi tiek mesti ārā - sanāk absolūti bezjēdzīga nāve, bezjēdzīgs resursu patēriņš, bezjēdzīga zemeslodes noplicināšana un aizdiršana.
par to pašu - kaķis ēd peli un lielāka zivs mazāku zivi - jā, jā, jā, bet dabā ir iekārtots tā, ka barības ķēde strādā kā pašregulējošs mehānisms - plēsēji noķer tikai vārgākos un slimākos zālēdājus. veselos un stipros viņi noķert nespēj. un medī tik cik viņiem nepieciešams, lai izdzīvotu.
labi, ja vilks ietiek aitu kūtī, bišķi satrakojas un nokož visas aitas, kuras viņš protams nespēj apēst arī nekas - 1) dabā tā negadītos, jo lielai daļai aitu būtu iespējams aizbēgt; 2) to nekādā veidā nevar salīdzināt ar, piemēram, cilvēka radīto liellopu industriju.

un starp citu - ja visi zemeslodes cilvēki dzīvotu tādā līmenī kā ASV un REiropa, mums vajadzētu 12 zemeslodes, lai nodrošinātu visus ar vajadzīgajiem resursiem.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?