ю ([info]ttp) rakstīja,
ķelmēnu rupjmaize nesakalst pat nedēļu un ilgāk, saldskābmaize ar forša.
lāčus pērku tikai uz tirgus defektos - tur ceņņiks daudz adekvātāks un bišk apdedzis gals, vai ieplaisājusi garoza ir tieši pats labums.
sērenes maizei ar nav ne vainas.
baltmaizi ēdu reti, ta jau labāk karašu kulinārijā paķert.
a tur fazer maizes gan liekais baigais kreps


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?