Chloroform Sauna ([info]martcore) rakstīja,
@ 2009-05-14 05:41:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Entry tags:cinefilia

Frequency (2000, Gregorijs Hoblits)

Virs Bruklinas tilta naktīs plosās nezināmas izcelsmes krāšņa ziemeļblāzma, Ņujorkas policistu Džonu Salivanu (Kavīzels) ir Pametusi Meitene, un tāpēc viņš Dzer. Vienā no alkaunautikas ceļojumiem Džons klasiskā veidā sentimentāli aplūko sava tēva Frenka Salivana (Kveids), kas pirms 30 gadiem bija leģendārs pilsētas ugunsdzēsējs-varonis, darba aparatūru, tobiš pažarnieku stacionāro lampu radio, un par pamatīgu izbrīnu ķīmiski apmiglotajam saprātam otrā galā pēkšņi kāds atbild. Pēc visai neliela brīža tiek konstatēts, ka ēterā figurē viņa paša fāteris-ugunsdzēsējs, tādēļ ir radīti visi priekšnoteikumi metafiziskam trillerim, kurā būs kolektīvi sviestaini ekskursi pagātnē, glābšanās no liktenīgā ugunsgrēka, kolektīva sērijveida medmāsiņu killera tvarstīšana un daudz, daudz beisbola. Kā jau parasti, visjaukāk šajā filmā jūtas Džona Salivana tumšādainais policijas šefs, kuram uz to visu nākas noskatīties un to visu noklausīties. Ak, jā, vēl tur atrodas Maikls Kera desmit gadu vecumā.

in 2009 martcore says
treškonteiners! / sēdies, divi / otrreiz nesaņemtos / apm. ņurd. - / afigkino



(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]torch
2009-05-15 01:00 (saite)
Vot kā reiz šo skatījos pirms SuperBļad un Džuno (kāda sagadīšanās!) un nemaz nezinu, ka tur Kera! Izrādās šams zvaigze jau divtūkstošajā bija.
Bet par filmu, imho, ideja diezgan laba, bet tiešām tur tas amerikānisms varēju būt mazāk.
Tagad jāgaida nākamās paaudzes Frekvence, kad tēvs būs bijis policis/ugunsdzēsējs 11.septembrī un miris no kaut kādas tērauda loksnes, kas kritusi tieši starp acīm. Un tad atkal hohmas un dēls caur maģiskajiem WIFI portiem var ar tēvu skaipā saszvanities.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]martcore
2009-05-15 10:42 (saite)
a čo, nav slikts scenārijs, thh

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?