Chloroform Sauna ([info]martcore) rakstīja,
@ 2005-08-22 10:44:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
Geimnets vispār ir izvērties par Ideālo Gaming Portālu - viņš sastāv no viena posta, kur cilvēki raksta komentus gadiem ilgi. Naturāli, dzens.Rullē pasākumu follautisti.

Tad, lūk, pietiek man tur ierakstīt postu par to, cik labs ir "Dungeon Lords", lai dzirdētu no Kamaza un GM "kas, tu slims esi?!". Btw, vakardien izlasīju .EXEs revjūzu par DL (kurā viņai ir ielikts 4.3/5). Revjūzs - sūds, izņemot ieliktās balles, rakstījis kaut kāds jauniņais un nafigatora garā. Bet galveno ir uztvēris. DL - tas ir ekšens, kurā bezmaz pirmoreiz ir padomāts par to, ka, ja vot tādu geimu taisa tikai ekšena pēc, tad arī ekšenam jāizskatās forši, nevis jāizskatās forši kaut kam citam. Kā parasti notiek.

[info]gamemaster, davai, pierādi man pretējo.


(Ierakstīt jaunu komentāru)


[info]osinsh
2005-08-22 11:11 (saite)
ar ik pa brīdim tur iebrienu un, ja pa tēmu, uzmaucu ko par labu Fallout-am. FALLOUT RULZZ!!!

(Atbildēt uz šo)


[info]gamemaster
2005-08-22 11:22 (saite)
Redz, ja mums to pasniegtu kā "ēkšenu", tad tas arī būtu ekšens, bet tā kā visu developinga laiku dārgais misters Bredlijs potēja tautai, ka šis, redz, būšot "revolucionārs RPG, kas mainīs žanra likumus", tad kaut kā kremt beigās slavināt spēli. Puisis taču galu galā tika taisījis Wizardry sēriju, so kaut kāda cieņa pret viņa vārdiem bija. Bet, ja finālā mums iedod kaut kādu ekšenu ar skilliem, tad sorry - vērtējot spēli RPG kategorijā nekas labs tur beigās nesanāks. Grozi kā gribi.

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]martcore
2005-08-22 11:33 (saite)
da kāda starpība, kā viņš to promotēja?! Promotē neta informācijas resursi, kas skaidri pateica - hek un slešs no trešā feisa. tikpat labi var pateikt, ka makspeins ir visumā sūdīgs RPG.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]capslock
2005-08-22 12:54 (saite)
Neesmu sekojis līdzi, tobiš, nezinu neko vairāk par doto geimu kā to, ka tas ir action RPG. Well, līdz ar to tāds neinformēts offtopika viedoklis - imho ir muļķīgi vērtēt lietu pēc tā, kā tā tiek promotēta un pozicionēta, daudz prātīgāk ir vērtēt to pēc tā, kāda tā ir, norādot faktu, ka produkts neatbilst pozicionējumam un neceļot lieku brēku par to. Ja mēs konstatējam, ka jaunākais hipergludeklis gluži nepilda savas tiešās funkcijas, toties ir lielisks siermaizīšu cepšanai, kāpēc gan neuzslavēt to par pēdējo, bet tikai lamāt par pirmo?

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]martcore
2005-08-22 12:59 (saite)
nu, vot!!! pie tam ņemot vērā, ka par siermaizīšu cepšanas iespejām, tu jau esi informēts kādu gadu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?