hard boiled candy ([info]madame_silence) rakstīja,
sūds jautājums

es esmu noskatījusies visus bondus (pat to tipa feiko ar pavecojušu konoriju)
personiski man kreigs tīk daudz vairāk par pajoliņu mūru un brosmanu nemaz nerunājot par to ņurņuku ar žābo kam pat vārdu neatceros. beidzot ir kāds bonds kurš ne tikai runā mazos pulksteņos bet arī var no sirds izsist kādam zobus un pats arī asiņo pietiekamos daudzumos. skatoties šo pašu filmu sajūsmināta spiedzu un miedzu ciet acis bet...

ir iemesli tīri tādi mani subjektīvi kas mani nedaudz kaitina:
1. man likās ka sākuma kadri ar to kaleidoskopisko montāžu pakaldzīšanās ainā bija pārlieku īsi un asi. tīri tā - nesūda nevarēja saprast (varbūt uz mazā ekrāna ir labāk)
2. šī filma saturiski bija pārlieku cieši saistīta ar iepriekšējo
3. visu laiku nepameta sajūta ka tagad man cītīgi scenārists stāsta "rekā mūsu zināmais bonds kļuva par to kas ir vēlāk" un teju teju jau aiz stūra mirgo modeles un martini (neaizmirsīsim ka šājā filmā mums atrāda kāda velna pēc tad viņš vēlāk to dziru visu laiku strebj)
4. un vispār man nepatīk ka visas mājas visās valstīs vnk ir uz sabrukšanas robežas līdz ierodas bonds atnāk un visu nofigačī līdz beigām

bet kaut vai par to ainu ar kautiņu uz sastatnēm un karāšanos virvēs. cepuri nost un kāju virsū. lūk viss bonds līdz pēdējam nebūt ne supervaronis bet īsts vecis kas sit kad vajag un no sirds un kam laiku pa laikam sasodīti veicas.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?