Chloroform Sauna ([info]martcore) rakstīja,
@ 2009-01-29 09:31:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
noskatījos to jūsu filmu "stiļagi"
ko es varu pateikt
man ļoti patika

pirmkārt, nofilmēts tur viss ir bezmaz kā rietumos, līdz čikāgām un mulēnrūžām gan nepavelk, taču daudz arī neatpaliek. samontēts lieliski, un vispār gan uzņemot, gan postprodakšenā ir strādāts javna ar sirdi un dvēseli. lūk, visu laiku ekrānā ir kur piesiet aci, vienkārši patīkami skatīties, lai arī kas tur nenotiktu; parasti krievu filmās laiku pavadi domājot par to, cik no budžeta džeki ir nopižģījuši, a tās nav cilvēka cienīgas domas.

otrkārt, tur spēlē mans visu laiku mīļākais krievu aktieris jankovskis (gan otrajā plānā), kā arī mīļākā mūsdienu jaunā aktrise akinšina (nevis hamatova, kā te kāds varēja padomāt).

treškārt, filmai pārmet to, ka tajā mūzikls strīdas ar staļina laiku teroru. grūti pateikt, man liekas, ka tomēr tur tās proporcijas ir normālas unb adekvātas. protams, morāle ir tāda, ka brīvība homo sovieticus tika izprasta kā atļauja nesodīti staigāt zaļi rūtotās biksēs, kamēr aiz stūra tiek piļītas finansu straumes, bet ko, arī taisnība. un galu galā "stiļagi" ir daudz optimistiskāks kino par saviem holivudas priekšgājējiem.

ceturtkārt, tur ir pats galvenais, kas vajadzīgs mūziklā - nav pieļauts neviens mājiens uz trešu (vmūzikls, šķiet, ir vienīgais žanrs, kur to nedrīkst nekādos apstākļos) un atmiņā paliekošas spilgtas ainas. pārdziedātā coja "astotklasniece" - intuitīvi pareizi un lieliski. bet pinkfloidiskās sienas stilizācija vispār nespēj atstāt vienaldzīgu:
http://www.youtube.com/watch?v=zb9NO5CMZfY


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?