Chloroform Sauna ([info]martcore) rakstīja,
@ 2008-10-19 15:29:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
pie kangaroo tur ir polls par to, vai pelmeņi labāk garšo ceptā vai vārītā veidā
man ļoti garšo pelmeņi vārītā veidā, bet tā kā no vārīšanas nesanāk nekādi labs buljons (a es esmu buljonu fans), tad, protams, cepam, krējums, etiķis, zajebisj kulinārija


(Ierakstīt jaunu komentāru)


(Anonīms)
2008-10-19 15:36 (saite)
nu beidz, foršus buljonus var uztaisīt, tikai ar garšvielām jāpaķeskājas (ar vārdu "garšvielas" es nedomāju vegetu vai maggi buljonkubiciņu). kad vēl ēdu gaļu, man baigi foršie sanāca!

(Atbildēt uz šo) (Diskusija)


[info]kaplacis
2008-10-19 15:41 (saite)
un Tu taču vēl neēd gaļu!

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


(Anonīms)
2008-10-19 15:42 (saite)
..vairs neēdu.

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]martcore
2008-10-19 15:42 (saite)
nu pelmeņu variantā tiek vārīts kartons, nevis gaļa, tikpat labi var vārīt vienkārši ūdeni, sagāžot tur garšvielas, buljons is not about it, kaut kā tā

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais) (Diskusija)


(Anonīms)
2008-10-19 15:43 (saite)
hm, nu ja kartons, ta jātaisa pelmeņi pašam (ko arī atbalstu)

(Atbildēt uz šo) (Iepriekšējais)


[info]esinja
2008-10-19 15:40 (saite)
Es vāru pelmenīšus un tam ūdenim lieku klāt buljona kubiciņus - vienu vai divus. Un sagriežu vēl daudz dilles un lokus iekšā un kad jau gatavs tad vēl krejumu un sanāk normāla pelmeņzupa :)))

(Atbildēt uz šo)


Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?