Kāds rakstīja,
paga paga, te vajag vispaar atzoomoties un ar konkreeto gadiijumu kaa piemeeru rokaa paskatiities uz kaut kaadu kopeejo ainu.

kas vispaar ir tie, ko taadi Naumanji meegjina uzrunaat? kas ir tie, kam kaut kas taads ir vajadziigs?

cilveeki, kam kino interesee, ir visticamaak pashi savaam aciim redzeejushi pietiekami daudzas Kimkiduka filmas, lai vinjiem buutu izveidojies savs, pietiekami skaidrs priekshstats/viedoklis par vinju kaa rezhisoru.
vai Naumanju klepus sho vinju viedokli jebkaa maina? protams, ka nee. vai vinjiem ir vajadziigi Naumanji, kas kaut ko vinju vietaa spriezh par Kimkidukiem? protams, ka nee.

ir cilveeki, kam kino neinteresee. vinji visticamaak nav redzeejushi nevienu Kimkiduka filmu, un vinjiem tas nekaa netraucee. vinjiem pietiek ar nu tur forumcinemas afishu nedeeljai uz priekshu ar nosaukumiem un zhanru tagiem.
vai vinjiem ir vajadziigi Naumanji, kas spriezh par Kimkidukiem? protams, ka nee.

vai pashiem Kimkidukiem ir vajadziigi Naumanji? protams, ka nee. filmu krutums, kaa jau pats atziisti, pilniigi nekaa nemainaas no Naumanju spriedeleejumiem.

kas paliek paari? paari paliek pashi Naumanji, kas tad savaa starpaa var publiski spoguljoties un tiiksminaaties par sevi uz Kimkiduku fona.

Kimkiduki tikmeer mieriigi savaa nodabaa taisa naakamaas filmas, un cilveeki, kam kino interesee, tikmeer mieriigi savaa nodabaa gaida, kad taas iznaaks.
a Naumanji tikmeer savaa nodabaa snobo un nevienam nav vajadziigi.

vot arii visa Naumanju kriize.


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?