Chloroform Sauna ([info]martcore) rakstīja,
@ 2008-08-01 14:00:00

Previous Entry  Add to memories!  Tell a Friend!  Next Entry
starp citu, bērnības sapni iziet geimu "sanitarium" es beidzot piepildīju
a to oriģinālversija for windows 95 kaut kā visulaiku bruka nost, video gāja uz aizvēsturiska izrakteņpleijera, karoče dabūju 2002.gadā pārizdoto versiju XP compatible, un bija zajebisj

ko varu pateikt? to, ka, pirmkārt, sižets visādus stīvenus kingus pataisa naturāli par klauniem, jo te viss ir pa nopietnam.
darbība, protams, notiek galvenā varoņa galvā, kurš guļ psihiatriskajā slimnīcā, nu un tur viss tādā asociatīvā līmenī notiek, kukurūzas bērni, pārākās lietas.
chapters "mansion" ar telpā un laikā izplūdušo māju vispār pilnībā norauj jumtu - tādi dizaina prikoli ir tikai max payna "funhouse" nodaļā un vēl americana makgī "alisē brīnumzemē" - tikai tur viss tā nenopietni, a te tīrs kreizī ārts. ģeniāli.
a kad chapterā "gauntlet" viņam vispār visas atmiņas un asociācijas saiet vienā putrā, un viņš sāk dzīvot savās trīs viltus personībās vienlaicīgi (mirusī māsa vien ir ko vērta), vot, tad ieliek po krupnomu. čto planescape:torment, kura šo to ir paņēmusi no mūsu sema laftona, čto bezmaz "čapajev i pustota". karoče, megakruta.

vēl man uz kompja mētājas "scratches: director's cut" (pasākums, kurā trīs stundas var klaiņot pa privātmāju pētot rembrandta gleznas pēc lavkrafta motīviem), arī pačotnijs pasākums.

a man ir jautājums: kāds zin/ir geimojis vēl kādus krutus kvestus uz FMV (full motion video), izņemot iksfailus (geims, kas man nenormāli patika)?


(Lasīt komentārus)

Nopūsties:

No:
Lietotājvārds:
Parole:
Ievadi te 'qws' (liidzeklis pret spambotiem):
Temats:
Tematā HTML ir aizliegts
  
Ziņa:

Gandrīz jau aizmirsu pateikt – šis lietotājs ir ieslēdzis IP adrešu noglabāšanu. Operatore Nr. 65.
Neesi iežurnalējies. Iežurnalēties?